Shoplog miniinthebox

shoplog miniinthebox 1

Een vrouw kan nooit genoeg sieraden hebben! Ik had bij mini in the box weer eens een bestelling geplaatst, ik heb hem wel in 3 delen verdeeld zodat ik geen kosten bij de douane maak. Op donderdag, storm dag kwam de bezorger als nog alle post bezorgen, man je bent een held! Dus ik heb mijn bestellingen binnen gehad. Een shoplog van de sieraden die ik heb besteld bij mini in the box.

shoplog miniinthebox 2

Dit een gouden armbandje, nep goud uiteraard anders was het niet zo goedkoop! Bevat sleuteltjes met een hartvorm en slotjes, the key to my/your heart ;). Voor mij is hij erg groot, dus ik moet deze even zelf bijwerken met een tangetje.

shoplog miniinthebox 3

Deze vond ik zo tof! Een ring in de vorm van een kubus, dit is de zilveren, ik wou de gouden ook maar die was niet meer op voorraad, helaas pindakaas. Hij zit niet anders door de vorm, voelt gewoon normaal.

shoplog miniinthebox 4

Deze is eigenlijk best een simpele ring met een roze knop boven op, past overal bij en geeft elke outfit een andere twist.

shoplog miniinthebox 5

Deze vind ik ook gaaf, gewoon een amrbandje gevlochten met een masker als knaller in de kleur rood, je hebt meerdere kleuren. Voor mijn beste vriendinnetje had ik een licht roze besteld die ook erg mooi is,

shoplog miniinthebox 6

How cute!? Deze 2 armbanden met een strikje en een eenvoudige sluiting, ze zijn wel aan de grote kant voor mij. Helaas kan ik daar niks aan doen tenzij ik echt wel gaan kloten eraan.

shoplog miniinthebox 7

Geen idee hoe ik dit ga omschrijven, dus een gouden ring met wat dunne bladeren. Hij is erg simpel en geeft je handen net een andere twist, deze heb ik al 2 dagen lang om. Helaas geeft deze wel kleur af, om mijn vinger zit nu een zwarte laag.

shoplog miniinthebox 8

Een knoop, zo eenvoudig maar toch leuk en de kleur is ook mooi.

shoplog miniinthebox 9

Deze is weer een stuk opvallender dan de rest, een zwaard over 2 vingers met een oude versleten look.

shoplog miniinthebox 10

Hoewel ik hem een tikkeltje kinderlijk eruit vind zien, heeft het toch ook weer iets leuks. Iets kinderlijks met wat serieus erbij door de nep robijn. Hij is ook erg subtiel en niet zo schreeuwerig en de robijn is geen grote steen.

shoplog miniinthebox 11

Dit is zeker weten het meest opvallende product van de shoplog, een grote schaar die bijna al je vingers bedekken en ook nog eens goudkleurig. Hier moet ik best goed over nadenken om te matchen bij een outfit.

shoplog miniinthebox 12

Het eerste armbandje ziet eruit als een prulletje, maar goed voor 0,93 cent hoef ik niet te klagen. Armbandje eronder ziet er een stuk leuker uit en is ook lekker simpel.

shoplog miniinthebox 13

Een wereldbol met een verrekijker, deze wou ik echt in mijn bezit. Ik hou van reizen dus deze staat zo mooi tussen de kettingen en een reminder dat ik ooit nog veel ga reizen als ik tijd en geld ervoor heb!

shoplog miniinthebox 14

De lipstick ketting, als een echte beauty liefhebber kan deze niet missen in je stash. Bovendien hoort het ook een beetje bij de blog.

shoplog miniinthebox 15

Ik wou een nieuwe horloge, gewoon een simpele die op mijn oude groene lijkt. Mijn oude groene werkt nog altijd maar de band is inmiddels zwart geworden en ik wou ook een iets serieuzere hebben. Ik vond deze voor nog geen 5 euro, prima! Voldoet ook nog eens aan mijn eisen. Hij is wel erg groot voor mijn pols en tikt als een tierelier, je weet nu zeker of hij het doet of niet.

shoplog miniinthebox 16

Een vrouw heeft nooit genoeg schoenen, hoewel ik deze schoenen nooit zal dragen heeft het wel iets ouderwets en maakt je vintage outfit wel af of een simpele.

shoplog miniinthebox 17

Als laatste, deze kon je zien op mijn Instagram. Mijn logo van de blog in vorm van een ketting, ik vind dit wel de mooiste van alles. Dit is dan ook echt mijn favoriete product van de bestelling. Kennelijk draagt Harry Styles van One Direction ook een ketting in vorm van een papieren vliegtuigje, ik zocht er naar en ik kreeg alleen maar zijn hoofd te zien!

De sieraden waren absoluut niet duur, maar de kwaliteit is ook niet heel erg slecht maar ook niet heel erg goed. Als je dit in een willekeurige webshop koopt komt het toch uit dezelfde fabriek dus of het nou 1,83 is of 3,95, helft van de prijs alleen een andere webshop. Ik heb in ieder geval goede ervaringen met mini in the box, vaker daar besteld. De verzendtijd is alleen zo lang, maar goed je moet het ervoor over hebben.

Waar bestel jij je sieraden?

x dana

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *