My photo diary #49

doml16

Deze week vloog voorbij, de website is alweer een weekje officieel geopend! Intussen tijd heb ik niet stil gezeten, absoluut niet eigenlijk, was best wel een drukke week eigenlijk!

photo diary49-1

Zondag begon ik vroeg met werken, 2 uurtjes eerder dus geen 12 uur maar om 10 uur beginnen met vracht wegwerken, ik had de bus gemist dus ik ging maar lopen naar Bijlmer Arena om de metro naar Waterlooplein te pakken.

Eenmaal bij Waterlooplein aangekomen, kwam er geen tram dus ik ging ter voet naar werk, op de Blauwbrug was de lucht zo grijzig, sjeeeetje!

Om 9 uur zondag ochtend was de blog officieel, dat is ook mijn visite kaartje die ik zelf heb ontworpen!

Maandag had ik niet veel zin in de dag, maar de lucht was ontzettend mooi!

photo diary49-2

Dinsdag kwam ik aan bij tekenen en ik ging zitten op mijn vaste plaats, iemand had honger of is/was een vandalist.

Deze foto had iemand anders gemaakt van een week terug maar die stuurde dinsdag naar mij toe, we gingen met de hele klas lezen, de docent las voor en soms een paar klasgenoten, 60 minuten lezen is niet voor mij weggelegd.

Woensdag moest ik op een extra koopavond werken, dinsdag ook al. Ik had wat gelukskoekjes mee, samen met een collega aten we ze dinsdag en woensdag. Hij kreeg al die leuke en best serieuze teksten. Ik kreeg dinsdag: size doesn’t matter en woensdag die je op de foto ziet. Well…ik wacht maar af wat vandaag gebeurd.

Donderdag zaten we in het computer lokaal voor Engels, mijn school is erg creatief als het gaat om bureauachtergronden. Zwevende wortels in een krat en een wegwaaiende piet en sint waarvan alleen de gele kruis wegwaait en niet de hele mijter zelf. Tja…

photo diary49-3

Donderdag was er dus storm, vond ik totaal niet erg behalve dat het ging bliksemen en donderen, toen was ik echt bang. Maar ik zag tussen mijn reacties dat mijn wiskunde docent had gereageerd. Inmiddels achtergekomen dat het dus om een grap gaat van iemand(geen idee wie)

Op donderdag kwam de bezorger aanzetten met 3 pakketjes, 2 van mini in the box en 1 van Asos met mijn Barry M bestelling. Ik vind de bezorger een held, als nog de pakketjes bezorgen ondanks de storm.

Tijdens mijn economie les had de docent ineens donkere nagellak op, like WTF!?

Als je toch een hele dag alleen thuis bent vanwege de storm ging ik wat foto’s zoeken, op deze foto was ik 4 jaar. De foto was genomen voordat we naar London vlogen, een haarborstel en een tas die ik in London kocht heb ik nu nog altijd. Toffe tijd!

photo diary49-5

Op deze foto was ik 4 samen met mijn beste vriendinnetje die 5 was, op nieuwjaar waren we bij mij thuis. Realiseer hoe snel de tijd gaat, dit is alweer bijna 14 jaar geleden en tot nu toe gaan we nog steeds goed met elkaar om! Onze moeders kennen elkaar ook al jaren lang, onze oma’s ook en gaat van generatie naar generatie.

photo diary49-4

Op deze foto als laatst was ik ook 4, ik weet niet wat er aan de hand was dat ik zo vies keek van: WTF doet die!?

Verder op vrijdag had ik vertraging met openbaar vervoer, kwam ik aan op school, zie ik een deel van mijn school buiten staan en mijn klasgenoten. Bleek het dat de brandalarm was afgegaan. Daarna had ik bijles en verder niet echt veel gedaan. Zaterdag en zondag heb ik gewerkt en mijn favoriete starbucks gehaald bij mijn favoriete filiaal.

Dat was mijn week, hoe was die van jouw?

x dana

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *