Iets wat ooit zo ver leek…

baby foto

Is nu ineens zo dichtbij, dit gevoel heeft iedereen wel, we naderen bijna het eind van 2013, nog 2 weken en 6 dagen zitten we alweer in 2014. Maar wat bedoel ik met de titel? Op de foto ben ik precies 1 jaar oud!

Je herinnert je vast wel toen je zo’n kleine hummeltje was die achter je moeder aan hobbelde als je in de supermarkt was. Toen dacht je niet bepaald na over de toekomst, want op dat moment was speelgoed toch echt belangrijker.┬áInmiddels ben ik toch echt 17 jaar ouder, beetje bij beetje een stukje wijzer geworden. In 2014 veranderd er natuurlijk een hoop, wat ooit zover leek maar nu ineens zo dichtbij, lees maar mee:

  • Het jaar dat ik officieel volwassen wordt, 18 jaar!
  • In januari ga ik aan mijn rijbewijs beginnen als alles goed verloopt.
  • Ik eindelijk klaar ben met de middelbare school.
  • In mei klaar ben met de havo.
  • In september ga beginnen aan de HvA, een studentje wordt ik.
  • Veel meer moet doen aan je administratie
  • Jaar dat ik ontslag ga nemen bij mijn huidige baantje en een andere ga zoeken
  • Mijn eigen zorgverzekering moet gaan regelen(paaaaap..!)
  • Ga groeien met mijn blog, daar ga ik vanuit natuurlijk
  • Veel leuke dingen!

Geen cheesy voornemens voor 2014, er zijn 3 dingen die op mijn voornemenlijstje staan maar die voor zich spreken: slagen voor de havo, rijbewijs en een nieuw baantje.

Dus wat gaat er gebeuren in jouw 2014?

x dana

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *