Opgemaakt #5 – maart & april

opgemaakt 4-1

Dit artikel hoort eigenlijk 2 weken geleden online te komen maar mijn blog is sinds een week weer terug. Anyways, ik heb weer genoeg spullen opgemaakt. Ik laat jullie vandaag mijn opgemaakte spullen zien en welke ik wel/niet opnieuw zou kopen.

opgemaakt 4-2

Deze items zou ik allemaal niet opnieuw kopen. De shampoo maakte mijn haar nog vettiger dan het hoort te zijn, waardoor ik vaker moest wassen in de week. De poeder van Catrice gaf een oranje gloed(achtig iets). De mascara’s van Miss Sporty en Etos waren echt shit, like letterlijk shit. De creme van Elizabeth Arden was vrij oily qua finish terwijl zij aangeven van niet. De micellair water variant gemengde huid deed eigenlijk vrij weinig. Maakte wel schoon maar ik merkte geen verschil.

opgemaakt 4-3

Al deze producten zou ik zo opnieuw kopen. De items van The Body Shop roken goddelijk, best jammer dat ze op zijn gegaan. De BB cream van Catrice is allang uit het assortiment, maar dit is een fijne tussenschakeling tussen foundation en lichtdekkende BB creams. Douchegels van Balea zijn nooit verkeerd en de prijs zeker niet. Ik vond het dan ook erg jammer dat deze op ging. De deodorant van FA ruikt lekker en liet geen witte vlekken achter. Van Dove heb ik een haarmasker opgemaakt, deze heb ik wel eens eerder gekocht en vond hem erg fijn. Dit is de eerste item dat ik uit de spa secrets van Kruidvat probeerde. Deze scrub ruikt echt lekker en doet lekker zijn werk voor een mooi prijsje. Als laatste een Japanse cleanser die ik had meegenomen uit Hong Kong. Ik vond hem erg fijn, maakte mijn roodheid minder maar mijn huid voelde wel een beetje droog achteraf.

Dat was het voor deze 2 maanden. Ik vond eigenlijk dat het opmaken minder snel ging. Dus nu probeer ik weer volop producten op te maken, want mijn voorraadplek puilt een beetje uit.

x dana

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *