Capture the moment #92

Ik was dit artikel bijna vergeten, daardoor stond er voor een minuut een lege post online. Afgelopen week was het de eerste week van 2017. Ik ging naar Aken en Roermond, brak 1 van mijn challenges, at teveel patat en ben ik moeder voor een week…

Ik begon mijn week met een paklijst maken voor mijn exchange. Er staat nog best wel wat op en dat moet ik in 2 grote koffers en een hand carry verdelen.

De hele dag door wou dit plukje maar niet omlaag…

Dinsdag verveelde ik mij een beetje. Dus ik zat weer een vluchten te zoeken naar bestemmingen waar ik naar toe wil gaan. Alleen voor zo ver kan ik niet echt boeken aangezien ik nog een stage heb tegen die tijd.

Woensdag vertrok mijn moeder naar Hong Kong en ik ging met een goede vriendin naar Roermond en Aken. We gingen los in de DM..oeps

In het winkelcentrum in Aken zit er een built a bear shop, ik wil zo graag een beer van daar. Ook al ben ik inmiddels 20 ..

Ik at curry als avondeten en daarna zijn we als een gek naar huis geraced.

Donderdag ochtend besloot ik weer een clean sweep door mijn stash te doen. Een hoop producten wil ik verkopen/ is al verkocht.

Daarna moest ik even mijn vader helpen om schoon te maken en lunchte ik met patat.

Aangezien mijn moeder weg is, heeft mijn vader de leiding dus die avond aten we bij de Ikea. Nog meer patat…

Vrijdag ging ik naar mijn vriend, die avond gingen we poolen. Dat was mijn eerste keer en ik bak er niks van. We hebben in het weekend niet zoveel gedaan eigenlijk..

Zondag bleef hij bij mij slapen. Daarnaast had ik nog mom duties zoals schoonmaken etc.

<3

Dat was mijn week, niet bepaald spectaculair kan ik je zeggen. Een shoplog van Aken komt soon online. Deze week heb ik wel meer dingen op de planning staan. Daarnaast heb ik een hoop van mijn to do list kunnen doen.

x dana

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *