Doelen 2016 behaald?

Grappig genoeg heb ik vorig jaar ook een lijstje met plannen online gezet voor het jaar 2016 met exact dezelfde titel alleen een ander jaartal. Tijd om te zien wat ik wel/niet heb voltooid. Zelf was ik ook erg benieuwd er naar.

 1. Propedeuse halen: YES DIE HEB IK GEHAALD!
 2. Make up stash uitmesten: ja ik heb alle onnodige eigenlijk verkocht, maar ondertussen ook weer nieuwe producten bij gekocht alleen in een mindere mate.
 3. Een nieuwe tattoo: yes die is er! Alleen hij is nog niet helemaal af.
 4. Meer reizen: dit is zeker gelukt, ik was in 2016 naar Barcelona, 2x Parijs, Gent, Hong Kong en Japan geweest.
 5. Scholarship voor China: ik had de test ervoor wel gehaald, maar uiteindelijk ga ik mijn exchange niet in China doen en mijn stage ook niet. Dus het was niet nodig om hem binnen te slepen.
 6. Veel producten opmaken: dit is zeker gelukt, aangezien elke opgemaakt artikel bomvol zijn. Aan de andere kant zijn er ook veel nieuwe producten bijgekomen in mijn stash.
 7. To do lists kort houden: niet echt gelukt, maar ik probeer minder uit te stellen en beter te plannen.
 8. Mijzelf iets nieuws aanleren: geloof dat dit niet gelukt is…
 9. Verdiepen in fotografie: dit is niet echt gelukt, misschien omdat ik er niet veel tijd voor had vanwege gekke drukte met school en werk.
 10. Meer boeken lezen: FAILED.
 11. Meer films kijken: ik heb aardig wat documentaires gekeken maar normale films wat minder. Aan de andere kant heb ik wel veel series gekeken.

Ik heb denk ongeveer de helft kunnen behalen. Op zich is dat niet slecht, maar sommige heb ik zeker weten niet behaald. Hopelijk haal ik dit jaar meer, maar er zijn ook minder punten.

x dana

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *