Capture the moment #93

Ineens zitten we al in de tweede week van 2017. Zo ging mijn moeder in dr eentje naar Hong Kong voor een bruiloft en ik was replacement mom. Daarnaast ging ik nog uiteten en maakte ik de sale in winkels onveilig. Als klapper van de week heb ik een nieuw baantje!

Maandag begon ik met een huishoudelijk klusje. De was moest worden gedaan. Ook de eerste keer dat ik zelf de wasmachine heb aangeschakeld. Niks is mis gegaan, hallellujaaaaaah!

Na een paar dagen lang buiten te hebben gegeten, ging ik koken. Dus ik maakte ravioli met gehakt en roerbak groente. Het was een geslaagde maaltijd, dus dit ga ik vaker maken.

In de Albert Heijn vond ik de nieuwe Kit Kat, dus ik nam hem mee. Ik vind hem wel lekker!

Dinsdag had ik tig dingen in 1 dag gestopt. Zo had ik eerst een intake gesprek voor mijn nieuwe baan, ging ik een huwelijksaanzoek regelen en als viering een high tea met mijn beste vriendinnetje!

Na dat huwelijks aanzoek regelen had ik veel tijd over. Ik wou sowieso nog naar The Body Shop, dus in die anderhalve uur ging ik de winkel onveilig maken. Ik had nog een kortingsbon. Dus uiteindelijk heb ik voor alles 20 euro betaald. Ik zeg: GESLAAGD!

Woensdag was mijn eerste werkdag, ik ben nu officieel tentamen surveillant.

Ook donderdag moest ik werken, prima te doen.

In de avond had ik niet door dat het sneeuwde, totdat ik even naar beneden moest en uit het raam keek: sneeuw….worst nightmare.

Vrijdag ochtend kwamen we dus erachter dat Drake zijn concerten heeft verplaatst. Mijn vriend en ik hadden ons zo verheugd erop, uitgerekend de dag wanneer wij zouden gaan werd verplaatst naar eind februari wanneer ik al op exchange ben. Erg jammer, want dit was wel een knallende afscheid, want ik vertrek over een paar weken al naar Engeland.

We gingen later in de middag de stad in en hebben een beetje geshopt. Uiteindelijk gingen we nog uiteten. We hebben heerlijk gegeten bij Bistro Bos en erg vriendelijk personeel!

Mijn aankopen, alles uit de sale! Ik heb voor alles 32 euro betaald terwijl origineel rond de 110 euro lag! SCORE!

Zaterdag moest ik ook werken, alleen niet als tentamen surveillant maar als open dag medewerker voor mijn studie. Het was een gezellige dag, maar erna was ik wel echt kapot.

Dat was mijn week, zo te zien is er lekker veel gebeurd. Nieuw baantje en mooie spullen gekocht voor weinig. Aankomende week moet ik weer werken en leren voor een hertentamen. Daarnaast begin ik langzaam dingen in te kopen voor mijn exchange.

x dana

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *