Capture the moment #105 – 21ste verjaardag

Unsplash, Vladimir Malyutin

De capture the moment van deze week kwam wat later online aangezien ik gister geen wifi had. Anyways, ik werd afgelopen week 21 jaar oud en begon ik weer met school.


Maandag 24 april werd ik dan 21 jaar!

Die dag ging ik na school de stad in, beetje shoppen en sloten onze avond af met sushi, daar had ik zo’n zin in!

In het restaurant, zat er een groep Nederlanders/Belgen die sushi aten met een vork…

Aangezien wij maar met z’n tweeën zijn, hadden we 2 stukken rainbow cake gehaald voor kaarsjes.

Van mijn vriendinnetje kreeg ik deze Ted Baker tas, want hij stond al heel lang op mijn wishlist. Daarnaast kreeg ik van mijn vriend een een goeie driepoot voor mijn camera.

Dinsdag was het een thuis werk dag, ik had toen 2 vakken afgerond, dus we hadden reuze honger.

Woensdag had ik een sollicitatiegesprek voor een stage. Ik ben wel aangenomen maar ik wacht op een goedkeuring van mijn school. Later in de ochtend kreeg ik een aantal spullen van Aliexpress binnen waaronder deze unicorn kwasten, ze zijn zoooooo zacht!

Later op de dag gingen we de stad in, daar kocht ik deze schoenen omdat ik nog tegoed had liggen van die winkel. Dus ik heb deze mooie paar Nikes voor 11,50 pond gehaald.

Donderdag ging ik naar school, hier waren wij 3 kwartier en daarna ging ik de stad in.

We hadden honger, dus gingen we bij een tentje crêpes halen. Hij was wel lekker, maar erg simpel…

In de avond moest ik mijn goedkeuring formulier in orde maken. Als ik daadwerkelijk eerder mag beginnen(want dat is de enige issue nu), dan hoeft het bedrijf alleen nog te ondertekenen en contract te tekenen. Natuurlijk moet school hem ook nog goedkeuren.

Vrijdag avond had ik dan die crêpes nagemaakt maar dan kleiner. Ze zijn erg lekker in ieder geval.

In het weekend heb ik alleen maar school werk gedaan, helemaal niet naar buiten geweest. Voor 8 mei staan er nog 2 deadlines. Deze week heb ik nog maar 1 dag les en dan vakantie eigenlijk. Alleen nog 1 tentamen en 2 essays en dan zit mijn hele exchange erop.

x dana

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *