Opgemaakt #10 – juni & juli 2017

De laatste editie van opgemaakt was alweer een poosje terug. In Brighton waren mijn opgemaakte producten niet zo bijzonder, het was letterlijk alleen maar shampoo, conditioner, douchegel en wattenschijfjes. Verder was alles nog vrij vol of half lege dingen stonden thuis. Deze keer is er een gevarieerd verzameling van opgemaakte producten.


In die twee maanden tijd heb ik maar liefst 3 luchtjes opgemaakt. Stuk voor stuk roken ze erg lekker. Deze hadden allemaal nog een klein laagje over. Dus opmaken zou wel zo handig zijn. De white gardenia van The Body Shop is niet meer te koop, misschien met geluk tijdens de sale. Japanse cherry blossom van The Body Shop is nog steeds te koop, maar wel met een vernieuwde verpakking. Je kan hem hier vinden. Als laatste, een luchtje van Oilily, deze is wel heel erg oud, dus niet meer te koop. Van de 3 zou ik die van Oilily opnieuw willen aanschaffen.

Er ging weer eens een lipppenbalsem er door heen. Deze is van Greenland met de smaak passievrucht. Ik had hem ooit op een Beautygloss feest gekocht, gelukkig heb ik nog een back-up ervan liggen. Mocht je hem willen aanschaffen, dan kan je hem hier vinden. Het tweede product is echt een holy grail waar ik niet zonder kan. De eyebrow waterproof topcoat van Essence is echt fijn! Hoeveel van deze ik wel niet heb versleten is niet bekend. Nog een product wat ik bijna dagelijks gebruik, is de Odorex extra dry lotion. Dit voorkomt ongewenste zweetgeurtjes, wat wel zo fris is.

Net zoals een aantal andere producten die ik heb opgemaakt, is de tonic van Nivea een vaste product die ik ook elke dag gebruik. Deze maakt mijn huid ook nog eens zacht. Iets wat ik nog nooit heb opgemaakt is zonnebrand, simpelweg omdat in Nederland niet zo vaak de zon schijnt of dat ik buiten ben. De Australian Gold zonnebrand met bronzer is echt mijn favoriet, bovendien ruikt hij ook nog eens zoet. Inmiddels heb ik al een nieuwe fles. Laatste product is de douchegel van The Body Shop met de geur blauwe bessen. Ik geloof dat dit mijn 2e of 3e fles is van deze geur, overduidelijk dat dit een geliefde geur is!

In die 2 maanden ging er maar 1 set aan shampoo en conditioner voorbij, mede doordat ik mijn haar kort had geknipt. Mijn haar had een mooie glans, maar verder vond ik het niet heel bijzonder. Dus ik zal deze niet opnieuw kopen.

Ik denk dat ik hier geen verklaring voor hoeft te geven, dit is duidelijk mijn favoriete merk voor wattenschijfjes namelijk Etos huismerk. Het lijkt wel alsof ik wattenschijfjes vreet, 360 stuks in 2 maanden tijd.

Dat waren mijn opgemaakte producten voor juni en juli. De volgende editie opgemaakt komt in september, ik geloof dat daar ook een aardig aantal opgemaakte producten zullen zijn.

Wat heb jij als laatst opgemaakt?

x dana

4 comments

  1. Opgemaakt artikelen zijn altijd leuk! Haha, goed om te lezen dat jij dus ook zoveel wattenschijfjes gebruikt. Same here! Ik heb er echt meerdere per dag nodig om make-up te verwijderen. Soms lees ik over dames die 1 (1!) wattenschijfje nodig hebben voor al hun make-up, en dan denk ik ; hoƩ dan?!

  2. Haha zo grappig om te zien dat je ook zoveel wattenschijfjes gebruikt. Bij mij gaat het ook zo snel.Voor ik het weet is het pakje alweer leeg en moet ik nieuwe halen. De 2 geuren van The body shop ken ik beide en vind zo heerlijk. Van de Japanse Cherry Blossom had ik een bodybutter die ook helemaal op is gegaan, zo lekker die geur!
    Liefs Laura Louise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *