Opgemaakt #11 – augustus & september 2017

Ik denk dat ik in die 2 maanden een record aantal make-up producten heb opgemaakt. Alles vloog er doorheen en voordat ik het door had was een product alweer leeg. Al is dat niet heel gek, aangezien ik sommige producten ineens veel vaker gebruikte dan voorheen.


Ik hou echt van de geuren van Victoria Secret, deze is 1 van mijn favoriete geuren namelijk passion struck. Meestal spray ik het op dagen waar ik geen parfum wil dragen maar iets lichters.

Micellair water is een onmisbare product voor mij. De flessen zijn lekker groot en gaan lang mee.

Ik vond de shampoo niet heel bijzonder. Deze had ik ooit gekocht om te testen, uiteindelijk vond ik het muah.

Opnieuw kopen? Ja: body mist + micellair water – Nee: Guhl shampoo

Deze conditioner ging een poosje terug uit de schappen, met een 50% sticker. Ik vond hem erg fijn, deed prima zijn werk en de prijs was ook goed. Ik geloof zelfs dat ik deze 3x opnieuw heb gekocht. Alleen nu niet meer, omdat mijn geverfde haren bijna weg is.

Douchegels van The Body Shop is altijd goed. Deze was van de lijn Fijian water lotus, hij rook lekker fris en een tikkeltje zoet. Ik heb het luchtje ervan nog staan zelfs.

Nog een douche product, namelijk doucheschuim van Balea. Ik vond hem erg fijn, de geur ook. Ik geloof dat ik nog een ander variant ervan thuis heb liggen.

Opnieuw kopen? Ja: Balea doucheschuim, The Body Shop douchgel – Nee: L’Oreal conditioner

Deze zachte gezichtsreiniger ontdekte ik in Brighton. Ik vind hem ontzettend fijn, gelukkig is ie in Nederland inmiddels ook te koop. Hiervan heb ik inmiddels aan back-up staan.

Nog een product dat ik fijn vindt, is de tonic voor de gevoelige huid van Nivea. Van deze heb ik echt een groot aantal flessen doorheen gejaagd. Ik denk dat ik zo’n 1,5 maand met 1 fles doe.

De deodorant lotion van Odorex kan je haast niet missen in de opgemaakt artikelen.

Opnieuw kopen? Alle 3(van sommige heb ik al een back up staan)

Als eerste is een eau de toilette van de H&M, deze heb ik al een poosje. Hij ruikt echt ontzettend lekker en vind het stiekem wel jammer dat ie op is en niet meer te koop is.

Nog een standaard product die ik altijd gebruik zijn de nagellak remover potjes van Etos. Ik vind deze echt fijn en van deze heb ik dan ook meerdere opgemaakt.

Als laatste is de fixing spray van Maybelline, dit is ook een favoriet van mij. Van deze heb ik ook een aantal van versleten, zeker door dat ik het elke dag gebruik.

Opnieuw kopen? Ja: nagellak remover potje + fixing spray – Nee: Eau de Toilette(niet meer te koop helaas..)

Met de oogschaduw primer van Too faced heb ik zo lang gedaan. Hij is dan ook echt op, wel jammer want ik vond hem erg fijn! Ik heb nog geen nieuwe gekocht omdat ik nog 1 vaan Urban Decay heb liggen.

De mascara van Kiko vond ik niet zo bijzonder, gelukkig had ik hem tijdens een actie gekocht. Bovendien was ie niet echt waterproof.

Die foundation vloog er echt door heen, middels door dat ik elke dag het gebruik. Inmiddels heb ik van deze ook al een back up staan.

Opnieuw kopen? Ja: oogschaduw primer + foundation – Nee: Kiko mascara

Hier heb ik niet veel over te zeggen eigenlijk, maar dit is ook een vast onderdeel van de opgemaakt artikelen. Deze koop ik ook elke keer opnieuw…

Dit zijn alweer 18 producten in 2 maanden tijd. Dat is al aardig wat. Ik merk ook dat mijn stash steeds leger wordt. Wat ook de bedoeling is. Deze keer is er ook een record aan make-up producten op gegaan, wat normaal niet zo snel voorkomt.

Wat heb jij zoal opgemaakt afgelopen maand?

x dana

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *