Photo diary #118

Photo by Lilly Rum on Unsplash

Een kleine verandering, ik heb de naam veranderd naar photo diary. Dit vind ik toch wat toepasselijker. Alle eerdere edities worden ook veranderd. Ik had het niet door dat er alweer 2 weken voorbij zijn. In die 2 weken was ik natuurlijk aan de bak voor stage, heb ik veel koffie gedronken en zag ik sinterklaas!

Week: 6 -12 november

Mijn maandag begon met het spotten van 2 regenbogen op kantoor. We stonden ook echt met z’n alle voor het raam foto’s te maken. Was bijzonder om vliegtuigen erin te zien vliegen.

Soms stap je een trein in en dan ruik je zo’n geur dat je echt de coupe wilt uitrennen van de stank..

Woensdag ochtend nam ik een lekkere koffie en ging weer aan de slag met allerlei dingen.

In de avond was ik echt een beetje klaar met deze week, stond bijna op het punt om een enkeltje te boeken naar wherever zonnig..

Donderdag 9 november was het dan zo ver. Ik had een belangrijk tentamen. Op dat moment had ik echt het punt bereikt van: okay laat maar komen, I will die anyways.

Daarna ging ik met een vriendin wat drinken en cake eten, om te vieren dat zij mijn collega wordt en ik klaar ben met mijn tentamen.

Op vrijdag had ik een interessante excursie naar catering services. Hopelijk lukt het mij om hier een scriptie plek te krijgen.

Einde van een werkweek! Tijd voor een maskertje.

Ik stond echt in een mega rij bij de Lidl, toen ik bijna aan de beurt was belde mijn moeder dood leuk of ik nog iets kan halen uit de winkel. Dacht het even niet…

Later op de zaterdag ging ik naar mijn nichtje haar verjaardag.

Het was tijd om haar cadeautjes uit te pakken, ineens spotte ik een Mc Donalds zak…

Week: 13-19 november

Zondag middag had ik boodschappen gedaan. Alleen de canvas tas die ik ervoor had gebruikt ging ik weer opruimen en mee naar boven. Zag ik dat er nog een pak spaghetti in lag. Alleen had ik geen zin meer om het naar beneden te gaan, dus had ik hem in mijn rugzak gezet. Deze pannenkoek vergat het eruit te halen en ging all the way naar Schiphol…

Dinsdag ochtend was het koud, was ik net een paar minuten binnen en toen ging het brandalarm af. Ik mocht rechts ommekeer naar buiten maken.

Diezelfde avond had ik een spoedklusje aangenomen van een uitzendbureau, het was notuleren tijdens een meeting op Schiphol.

Woensdag ging ik op zoek naar mijn manager… het was vrij duidelijk dat ik het koud had.

Na een zoektocht ging ik maar koffie halen, want daar had ik echt zin in.

Ik kwam thuis en deze pan pasta lag klaar voor mij, yaaaaass!

Donderdag kwam ik een mede stagiare tegen, dan maar een stukje cake eten samen.

Op zaterdag moest ik werken in Zeist, daar kwam kennelijk sinterklaas aan land. Was wel gezellig zo.

Ik had een pauze van ongeveer 2,5 uur. Daar zat ik in een knus koffietentje te werken aan de blog.

Zondag had ik echt flink uitgeslapen en daarna een aantal dingen van mijn to do list gedaan. Voor aankomende week moet er ook weer een hoop worden gedaan. Mijn trip naar Warsaw gaat niet door en naar Palm Springs ook niet. Eigenlijk vind ik dat niet zo erg, want ik heb zat te doen. Bij de volgende photo diary zitten we alweer in december…

x dana

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *