Challenge || elke dag een andere lipstick

Ik keek in mijn tas en er lagen een aantal lipsticks, toen schoot mij iets binnen, namelijk een leuke challenge! Ik merk zodra het kouder wordt heb ik geen zin om leuk aan te kleden of op te maken. Een kleine verandering aanbrengen is niet zo moeilijk.

Daarom bedacht ik me: waarom draag ik niet de hele maand december, elke dag een andere lipstick?! Nu ga ik de hele maand december een ander lipproduct dragen. Lippenbalsem is daar van uitgezonderd, want die draag ik altijd. Nu heb ik genoeg kleurtjes in mijn lade liggen, dus 31 lipsticks haal ik gemakkelijk. Hierbij komen ook nog feestdagen erbij kijken, wat al helemaal een mooie afwisseling geeft aan kleuren. Dit is ook een leuke manier om mijn stash te herontdekken.

Op Instagram zal ik wel even bij houden, welke lipsticks ik draag. Ik zal niet elke dag een selfie maken, maar de lipstick zal ik zeker laten zien. Volg mij op: universeofdana!

Wat is jouw favoriete lipstick?

x dana

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *