Photo diary #120

Photo by Annie Spratt on Unsplash

Ik kan het niet geloven dat ik alweer de een na laatste photo diary van 2017 aan het schrijven ben. De eerste 2 weken van december was het echt behoorlijk druk, bovenop werd ik ook nog eens ziek. Uiteraard kon ik de sneeuwval ook niet missen.

Week: 4-10 december

Maandag keek ik dan de heerlijke en cheesy film the Christmas prince. Ik hou echt van dit soort films soms.

Dinsdag probeerde ik deze noodles, ik geloof dat ik bijna mijn slokdarm had doorboord qua pittigheid. Ik proefde niks meer van de smaak die de noodles had. Zelf hou ik wel echt van pittig, maar als het zo pittig is dat je geen smaak meer proeft vind ik er niks aan.

Mijn dinsdag was nog steeds niet om, want ik had kenneljk woensdag middag een presentatie op school. Dus ik ging stug door met dingen afmaken.

Koffie momentje, even weer met mijn hoofd op aarde.

Zonder dat ik het wist was het hele team in Parijs voor een bijeenkomst. Dus ik doodleuk naar boven op zoek naar mijn coach, bleek iedereen weg te zijn…oeps.

Kennelijk heb ik geen foto’s gemaakt op donderdag en vrijdag. Zaterdag avond na sluitings tijd van mijn ouders hun zaak, ging ik nog even verder werken aan de blog en mijn andere website.

Zondag begon de helse sneeuwbui, ik ben zelf absoluut geen liefhebber van sneeuw en de kou.

Week: 11-17 dec

Maandag was de dag met een dikke sneeuwval, ik ging als nog naar kantoor maar er bleef niet veel over. Op een gegeven moment waren een collega en ik nog over, leuk spelletje: spot the intern!

Na een uurtje of 13:30 ging ik dan ook naar huis, vroeg mijn oma nog of ze wat boodschappen wou voor de komende dagen. Daarna zette ik mijn meeting voort via Skype.

Shotout naar de DHL bezorger die als nog mijn pakketje kwam bezorgen!

Dinsdag avond deed ik nog lekker een maskertje op en ging ik verder met waarmee ik bezig was.

Ik was al een aantal dagen niet lekker, maar woensdag werd ik echt even vies onderuit gehaald. Mijn bed en tissue box waren mijn beste vrienden geworden…

Ik hoopte dat dit meer hielp, want de dag erna had ik 4 afspraken staan die absoluut niet verplaatst konden worden.

Diezelfde woensdagavond viel ik om 20:30 in slaap en werd 3 uur later wakker. De hele nacht door had ik amper geslapen.

Om 8 uur begon mijn eerste activiteit al, ik moest op een middelbare school achter mij huis een gastles verzorgen.

Ik was daarna doorgerend naar kantoor, want er stonden 2 afspraken op mij te wachten. Rond een uur of 15:00 waren er 3 van de 4 voorbij.

Laatste activiteit was wel het leukst. Ik had een workshop met mede stagiaires en trainees. Daar mochten we nieuwe concepten bedenken in een gemixte groep.

Vrijdag was ik op kantoor voor nog meer meetings. Bij ons in de keuken lag er echt een mega kerst stol, was praktisch mijn lengte.

Het was wel erg rustig, dus ik lunchte in mijn eentje.

Diezelfde avond moest ik nog voor chauffeur spelen voor mijn zusje, zij had kerstgala.

Verder deed ik het rustig aan in het weekend, vooral uitzieken en studeren voor mijn tentamen. Komende 2 weken is er nog meer chaos, zo vier ik Kerst nog hier maar de 27e stap ik alweer op het vliegtuig naar de andere kant van de wereld om een bruiloft bij te wonen. De volgende photo diary zal plaats vinden in 2018.

Hoe ga jij Kerst vieren?

x dana

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *