Terugblik plannen 2017

Brighton Marina
Allereerst wil ik jullie een gelukkig nieuwjaar wensen, dat vol mag zitten met liefde, geluk en gezondheid! Ik had een hectische jaar afsluiting, dus ik had helemaal geen tijd om te bloggen. In ieder geval begin ik met het terugblikken op mijn plannen van 2017. Hoeveel op dat lijstje zijn door gegaan en hoeveel niet? Dat neem ik vandaag met jullie door!

Gehaald:

Eerste op het lijstje: studeren in het buitenland. Die ging uiteraard door, want het is een verplicht onderdeel van mijn studie. Wel kwam ik eerder terug en ben ik niet echt op pad gegaan door Engeland. Ik vond het een toffe periode, maar ik moet ook eerlijk zeggen. Engeland is not my kind of country.

Voor 2017 stonden er in ieder geval 2 steden/landen op mijn planning qua reizen. Ik ging naar Ierland en IJsland, dat was al geboekt namelijk. Daarnaast hebben we ook nog een trip gemaakt naar Mallorca en London. Alle reizen waren super tof en naar IJsland wil ik sowieso nog terug.

Dit onderdeel kon je uiteraard niet missen op mijn blog. Ik moest een stage zoeken tijdens mijn exchange en het liefst zou ik bij een luchtvaartmaatschappij willen. Dat is mij uiteraard gelukt, je kan hier mijn eerste update lezen over stage en hier het tweede deel. Ik heb het erg naar mijn zin en nu ben ik druk bezig met het zoeken naar een afstudeermogelijkheid binnen de KLM

Gefaald

Tijdens exchange had ik wel plannen om een tattoo te zetten, alleen de tattoo artist die ik op het oog had is tot en met 2020 vol geboekt, ja lees het goed – 2020 – dit was ergens halverwege 2017 al bekend. Voor dit jaar geen tattoo dus.

Een plan dat niet door ging maar wat ik wel jammer vindt, is dat ik een vriendinnetje niet had bezocht in Stockholm. Zij was daar op exchange. In mei heb ik uiteindelijk spontaan een ticket geboekt naar Mallorca in plaats van Stockholm.

Mijn stash met douchegels etc. verminderen is gewoon gefaald, echt een dikke faal. Dus in 2018, I will give it another try.

Laatste plan op mijn lijstje was naar het concert van Drake met mijn vriend – inmiddels ex – dit is niet door gegaan omdat Drake zijn concerten elke keer verschoof en dat viel midden in mijn exchange periode.

Ik moet zeggen, het was een bijzonder goed jaar. Het enige jammere vind ik dat ik niet naar Stockholm ben geweest. Dat concert van Drake vind ik nu niet meer erg natuurlijk. Een artikel met mijn plannen voor 2018 komt ook binnenkort online.

x dana

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *