Photo diary #122

Photo by Dollar Gill on Unsplash

Deze photo diary begint ergens halverwege de week, anders dan normaal. Tevens komt op woensdag normaal niks online maar maandag had ik geen tijd om het online te plaatsen.

Week: 4-7 januari

Gelijk na mijn vakantie ging ik weer terug naar stage. De dag ervoor had ik ellende met het vliegen. Deze keer had ik ellende met de bussen dat ik maar met de auto naar stage ging.

Vrijdag was er niemand op kantoor, dus ik lunchte in mijn eentje.

Ik dacht lekker ene soepje te nemen omdat het koud was. Hij was niet te vreten…

Zondag ging ik weer lekker sporten, want dat moet ook gebeuren na al dat gevreet tussen Kerst en nu.

Ik ging dood leuk in mijn sportbroek naar buiten, maar het was echt te koud… Dat was ook niet gek want het was slechts 2 graden buiten.

Nu probeer ik zoveel mogelijk mijn to do lijstjes kort te houden. Elke dag doe ik een beetje om alles weg te werken. Het lukt mijn wel aardig.

Week: 8-14 januari

Op maandag kwam ik er achter dat mijn huid echt droog is door het weer. Dus ik deed een intense moisturization sheet mask op om de droogheid tegen te gaan.

Dinsdag was het weer eens zo ver, ik zat weer rond te neuzen voor vliegtickets. Eigenlijk wil ik in maart een aantal dagen weg naar een zonnige plek.

Donderdag had ik een borrel bij Student in de Klas team, snel even gebabbeld met andere presentatoren.

Ik ging nog langs de Zara, daar kocht ik deze leuke jas en andere dingen. Een shoplog volgt nog van alle sale aankopen.

Aan het einde kreeg ik nog een Tony reep mee, dit is echt mijn favoriet. Thank you!

Vrijdag was het een latertje geworden op stage, dus ik ging pas om 18:00 het pand uit.

In het weekend deed ik eigenlijk niet zoveel, lekker rustig aan gedaan om voor te bereiden op 2 drukke weken. Aankomende 2 weken wordt echt heel hectisch, ik moet naar allerlei diverse locaties en weer een borrel. Daarnaast moet ik ook nog leren voor hertentamens.

x dana

1 comment

  1. Wat een leuke week heb je gehad! Ik heb ook altijd dat ik denk ik ga in mijn sportlegging naar de sportschool en dan vervolgens ontzettend koud! De terug weg is dan wel weer te doen haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *