Photo diary #123

Photo by Robbie Noble on Unsplash

Voor je het weet staat de volgende photo diary alweer voor de deur. Afgelopen 2 weken heb vrij druk gehad met allerlei dingen voor stage en school waardoor ik niet aan bloggen toe kwam. Ik denk dat ik afgelopen 2 weken alleen maar naar mijn laptopschermen heb gekeken..

Week: 15 – 21 januari

Ik begin wekelijks met mijn agenda bekijken voor wat erop op de planning staat, zoals je kan zien was het dus een drukke week op diverse plekken.

Diezelfde maandag werkte ik thuis, in mijn pauze vroeg mijn vader of ik de auto kon brengen naar de autodealer voor een schade taxatie.

In de avond was ik mijn concentratie een beetje kwijt, dus ik ging maar mijn Go Pro uitpakken en in elkaar zetten.

Ik ging eerder naar bed en las een paar bladzijdes van dit boek.

Dinsdag moest ik even naar school, hier zag ik echt tegen op. Niet mijn favoriete plek om te gaan.

Voordat ik ging haalde ik nog mijn pakketje op bij Stradivarius, het was echt een mega doos en de helft zat maar gevuld. Dat vind ik zo vervelend.

Woensdag avond moest ik leren voor een hertentamen, god wat was dat saai.

Donderdag was er weer een excursie, deze keer in de hangar. Ik vind het altijd weer tof om daar rond te lopen tussen de vliegtuigen.

In de avond deed ik lekker een maskertje op na alle hectiek met de storm.

Vrijdag was ik alweer vroeg op pad, want ik ging naar Eelde in Groningen!

Ik woonde de open dag bij van de KLM Flight Academy, om te kijken of het nog steeds aan mijn verwachtingen voldoet.

Later sprak ik af met mijn blogvriendinnetje Merel van Beautycurls.nl, we gingen eventje snel eten bij restaurant Napoli en daarna bij gekletst in de Starbucks op het station.

Zaterdag moest ik werken in Amstelveen, alleen tijdens de laatste shift ging het regenen, verdomme…

Op mijn vrije zondag moest ik diehard aan de slag met leren want er staat voor de komende week een hertentamen.

Die was dus voor 24 januari…

Week: 22 – 28 januari

Maandag deed ik een maskertje op, want ik merkte echt dat mijn huid aan de droge kant is met dit weer.

Woensdag na mijn hertentamen werkte ik thuis en bestelde ren schoenen, want ik ga nu toch echt moeten beginnen met trainen voor de Dam tot Dam.

Ik ging heel vroeg naar bed, althans dit is voor mijn doen erg vroeg want normaal is dat 00:00.

Mijn wekker stond dan ook eerder dan normaal, ik begon al heel vroeg met werken. Tijdens mijn ontbijt vlogen de eerste mailtjes al eruit.

Later in de avond was ik weer thuis, maar ik heb het werkelijk altijd koud. Dus dan zie je mij vaak wandelen in deze wollen sokken.

Vrijdag kwamen mijn ren schoenen dan binnen! Ze zitten precies goed. Ik heb ze ook heel goedkoop gekocht namelijk voor 41 euro. Je kan ze vinden op deze link en met de code 25OFF krijg je nog 25% korting op de sale. Ze zijn van de kinderafdeling, maar Nike schoenen voor kinderen gaan tot en met maat 39 en dat kan echt wat schelen vergeleken met dames.

Tijdens het leren en verslag schrijven nam ik een pauze, toen ging ik maar even wat kleding opruimen. Daar vond ik de zoveelste gesneuvelde broek. Mijn broeken scheuren allemaal daar.

In de avond deed ik weer een maskertje op, deze van Innisfree vond ik echt super fijn. Mijn roodheid trok aardig weg. Dus als het gezin weer naar Hong Kong gaat, dan laat ik ze zeker weer een aantal inslaan.

Zondag was ik min of meer een kluizenaar, de hele dag heb ik aan dit verslag gewerkt en ik begon gewoon een week van tevoren!

Dit was weer de photo diary voor afgelopen 2 weken. De komende 2 weken wordt het weer druk, maar als het goed is zit ik erna weer in een rustigere periode. Wel moet ik weer terug naar school voor lessen. Ik probeer dan ook zoveel mogelijk te bloggen.

Hoe was jouw week?

x dana

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *