Terug van weg geweest!


Jaja, ik heb het bloggen weer opgepakt! Zoals je kunt merken heb ik mijn hele blog een make-over gegeven en is mijn naam veranderd naar Life by Dana in plaats van Universe of Dana. Lees verder over mijn afwezigheid en de veranderingen!

Voor mij stond 2018 in het teken van het afronden van mijn studie. Dat was echt een zeurend blok aan mijn been om eerlijk te zijn. Ik had de meest geweldige stage plek en afstudeerplek met de tofste mensen maar het schoolwerk zelf zag ik echt tegen op. Toch moest het gedaan worden en focuste ik mij volledig op het afronden.

Echter kwam nog een vervelend issue om de hoek kijken, destijds had mijn blog ineens een hardnekkige error waardoor ik helemaal geen foto’s meer kon uploaden en zien in grid view, mijn editor balk deed het niet en ik kon geen plugins of thema’s downloaden. Die kreeg ik er maar niet uit en had alles al geprobeerd. Nu heb ik wel al het content kunnen behouden, wel moet ik alle foto’s opnieuw inplaatsen.

Ik had het idee al langer in mijn hoofd om mijn blog naam te veranderen naar iets wat lekkerder bekt. Hiervoor wou ik ook al zoiets maar kwam er niet van. Nu heb ik het dan definitief veranderd, jammer genoeg zijn bepaalde social media accounts al ingenomen maar met een kleine aanpassing is het te doen.

Dit was de update voor nu, in de komende tijd vertel ik jullie nog veel meer over wat ik in 2018 allemaal heb gedaan. Er komen zeker weten nog veel artikelen aan die ik in 2018 had geschreven zoals de vele opgemaakt artikelen. Daarnaast probeer ik nog steeds de 4-5 artikelen per week aan te houden. Een photo diary komt nu elke 2 weken want ik maak toch niet zoveel foto’s als ik dacht en de meeste zijn niet heel spannend.

Liefs,
Dana

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *