Photo diary #130

Dit is alweer de 130ste photo diary op de blog en tevens de eerste voor 2019. Ik heb januari overgeslagen omdat er eigenlijk niks gebeurde, het was alleen maar werken en solliciteren en verder helemaal niks. Dus deze photo diary begint dan ook vanaf februari. Zo vierde ik onder andere Chinees nieuwjaar, een aantal verjaardagen en besloten we het hele huis op te ruimen.

Week: 4-10 februari

Nu ik allemaal vrije dagen had, was het tijd om een aantal afspraken in te plannen waaronder een bezoekje aan de kapper.

Diezelfde avond had mijn zusje PWS markt, dus ik ging even langs om te kijken wat ze ervan heeft gebakken.

Dinsdag moest ik in de ochtend even werken en daarna kwam ik thuis waar spekkoek op mij lag te wachten!

Alsof ik nog niet klaar was met het lekker eten, had mijn moeder speciaal gebakken garnalen gemaakt in aanloop naar de viering van Chinees nieuwjaar.

In de avond deed ik nog een lekker maskertje op voordat ik ging slapen.

Woensdag was het Chinees nieuwjaar, ik begon eerst met een sollicitatieronde en daarna in de avond gingen wij met de familie bij oma eten. Het ging van vers gebakken koekjes, tot een heel dinner en natuurlijk kon mijn oma’s beroemde eiercake niet missen!

Donderdag had ik een sollicitatiegesprek en sloot ik mijn dag af met een maskertje.

Zaterdag at ik even een hapje met mijn tante en neefje. want hij was van de week jarig.

Alsof ik nog niet klaar was met eten, zondag ging ik eerst lunchen bij The Corner Bakery met 2 vriendinnen die ik veel te lang niet heb gezien.

In de avond ging ik eten met een goede vriendin, we vierden haar verjaardag met lekker eten!

Week 11-17 februari

Tijd voor een nieuwe week waar het hele huishouden begint een grote schoonmaak. Hier ging al onze kinderkleding naar de kringloop met 2 auto’s vol.

Dinsdag had ik een vervolggesprek van mijn sollicitatie en ging ik daarna bijpraten met een vriendinnetje die ik echt heel lang niet had gezien ondanks dat we in Amsterdam wonen.

Ik sloot die dag af met een maskertje, deze vond ik erg fijn dat ik hem er weer bij pakte.

Woensdag was het tijd voor de Ikea, ik werd gestuurd om een deel op te halen in het magazijn. Niet wetende dat sommige onderdelen loeizwaar zijn of twee keer mijn lengte zijn…

Eerlijk vond ik de Ikea een hel op dat moment, niet wetende dat je de volgende dag terug moet omdat een pakket gebroken planken bezit. Dus ik zat een poosje bij de klantenservice.

Vrijdag moest ik surveilleren en gosh ik hou van uitzicht over het water.

Dit boekje heb ik al best lang thuis liggen en half ingevuld, tijdens het opruimen heb ik besloten om hem er weer bij te pakken.

Het weer wordt steeds beter, dus ik pakte het hardlopen weer op om te trainen voor de kwart marathon van Rotterdam.

Ik begon mijn weekend met veel goed nieuws, voor twee functies werd ik aangenomen. Helaas betekende dat ook dat ik een functie moest afzeggen, wat ik met pijn in mijn hart deed. Verder was mijn weekend niet heel denderend en ging ik verder met opruimen. Dat was alweer de photo diary van deze keer.

Wat heb jij zoal gedaan?

Liefs,

Dana

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *