Gekeken films en series #1

Eigenlijk kijk ik niet eens zo heel vaak films of series, maar soms heb ik ineens een bui waar ik van alles kijk. Gek genoeg heb ik afgelopen paar weken een aantal films en series gekeken. Lees verder om te zien wat ik heb gekeken de afgelopen tijd!

YOU(Staat op Netflix)

Deze is net uit op Netflix, maar hij was zo goed dat ik alle 10 afleveringen in 2 dagen uitkeek. Het leek op een zoetsappige liefdesverhaal, alles was lief, leuk en gezellig. Echter bleek het totaal anders te zijn, obsessie, stalking, jaloezie en mentale ziektes resulteerden tot de dood.

Lionheart(Staat op Netflix)

Lionheart speelt zich af in Nigeria, waar de dochter, Adaeze, van een zakenman graag haar vader wilt opvolgen die vanwege gezondsheidsredenen het niet meer kan waarmaken. Echter wanneer een opvolger wordt aangewezen, wordt Adaeze hem niet maar de broer van haar vader. Hier komen ze erachter dat er problemen zijn zoals grote schulden. Samen zorgen ze ervoor om het bedrijf niet failliet te laten gaan noch over te laten overnemen door de concurrent en door te strijden om het te redden.

Fyre, the greatest party that never happened(Staat op Netflix)

Dit zou hét festival van de eeuw worden, met veel beroemdheden zoals Bella Hadid en Hailey Baldwin. Alles was op een prive eiland, met luxe verblijfplaatsen en noem het maar op voor duizenden dollars. Echter is alles een flop, in deze documentaire zie je allemaal hoe de ‘opbouw’ van het festival eraan toe ging en wat het uiteindelijk was. Je ziet alles vanuit diverse perspectieven en wat de schade is van de oplichterij van de eigenaar.

Close(Staat op Netflix)

Ik vind dat ik bijzonder veel films heb gekeken en daar hoort ook Close bij. Een rijke erfgename wordt bedreigd vanwege haar erfenis van haar vader, daarom wordt er een vrouwelijke bodyguard ingehuurd. Haar stiefmoeder was bezig met een deal te sluiten, ondertussen wordt zij afgeperst door haar tegenstander met ernstige bedreigingen naar

Conversations with a killer: the Ted Bundy tapes(Staat op Netflix)

Tijdens deze mini serie wordt er een verhaal verteld een serie moordenaar waar je nekharen van overeind gaan staan. Ted Bundy was een hele charmante, zeer intelligente maar ook een wisselvallig persoon die meer dan 35 moorden heeft gepleegd. Er zijn tapes opgenomen waarin hij zijn daden in een derde persoon verteld en die zijn zo bizar dat je er geen raad mee weet.

Leah Remini, Scientology, and the aftermath

Ik kwam deze serie bij toeval tegen, van Scientology wist ik niet veel af maar wel dat het geen normaal religie is zoals het Christendom of Islam. De verhalen die voorbij kwamen waren hartverscheurend, bizar en verschrikkelijk om te horen en te zien.

Wat heb jij voor het laatst gekeken?

Liefs,

Dana

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *