Photo diary #131 – Nieuwe baan!


Photo by Sergio Molina on Unsplash

Het gaat weer rap met de photo diary artikelen, voor je het weet vliegen de weken weer voorbij. De afgelopen twee weken waren eigenlijk heel rustig, voor mij waren dat ook tevens de laatste weken dat ik vrij had voordat ik aan mijn nieuwe functie begon. Zo ging ik weer ontiegelijk veel uiteten, ronde ik het opruimen van mij kamer af en scoorde ik fijne koopjes!

Week: 18-24 februari

Die maandag was ik heel vroeg langs HR gereden om documenten af te geven voor mijn antecedentenonderzoek. De dag was nog vroeg, gelukkig was de Action open dus ik kon wat spullen halen om mijn make-up lade op te ruimen.

Okay, mijn kabel was niet eens meer een kabel. Tijd om hem weg te gooien en een nieuwe in gebruik te nemen.

Ik sloot mijn maandag af met dit maskertje, hij lag al een poosje in mijn kast en was ik er heel benieuwd naar. Uiteindelijk vond ik hem niet zo heel bijzonder.

Dinsdag kwam een nieuwe jurk binnen die ik had gescoord bij de sale van Zara. Hij is zo mooi, behalve het feit dat ik op de trap struikelde over de lengte….

Aangezien het vakantie was, gingen we met het hele gezin uiteten bij Cannibale Royale. We hadden in ieder geval lekker veel gegeten en oma was ook mee.

Donderdag vonden mijn nichtjes het leuk om te gaan bowlen, iets wat niet heel vaak gebeurd. Dus een beetje family time vond ik wel leuk, mijn bowling skills waren ook niet al te best overigens.

Daarna ging ik met mijn zusje en een nichtje de stad in, daar scoorde ik deze paar loafers bij de Topshop in de sale.

Zaterdag was ik bezig met kasten in elkaar aan het zetten van de Ikea, daar kwam ik erachter dat we allerlei dingen misten. Dus ik ging weer naar de Ikea maar de klantenservice was zo lang dat ik 2 hotdogs had gegeten.

Ik maakte weer eens nachos, dat doe ik vaker als ik zie dat een groot aantal avocado’s in huis te rijp beginnen te worden.

Zondag begon ik mijn dag met een hardlopen want die verrekte kwart marathon van Rotterdam komt eraan. Het was wel echt een ontzettend mooie dag.

Later in de avond had ik afgesproken met Merel, haar heb ik via het bloggen leren kennen. Zij was toevallig in Amsterdam, dus we gingen eten bij The Vegan Junkfood Bar en reden door naar Baskin Robbins voor een ijsje.

Week: 25 februari-2 maart

Yeessss! Deze schoenen had ik vorig jaar op het oog, alleen weer vergeten. Ineens zag ik ze ergens bij een sale opduiken voor minder dan 15 euro per paar. Dus ze gingen direct mijn winkelmandje in en ze zitten zo lekker!

Tevens kwam mijn Pandora armband binnen, deze stond al jaren op mijn wishlist en nu zag ik hem in de sale van Brandfield met mijn maat. Ik moest wel een beetje lachen erom, want hij is echt heel klein. Ondanks de maat is hij nog steeds groot door de bedels die je eraan vast maakt.

Dinsdag was dan het hele opruimgebeuren in huis zowat klaar. De laatste spullen gingen naar de kringloop, manmanman wat een rommel hebben we in huis.

Woensdag moest ik nog een tentamen surveilleren. Dat was ook mijn laatste dienst, tot nooit meer ziens!

Donderdag mocht ik dan mijn contract tekenen en personeelspas ophalen, want ik ga aan de slag als Cockpit Crew Assigner bij KLM!

Op vrijdag was dan mijn eerste werkdag, veel nieuwe indrukken, namen(die ik alweer vergeten ben oeps…) en ik kreeg te horen op welke vloot ik mocht indelen + de bijbehorende CAO die ik moet leren kennen.

Het was een intensieve dag, die sloot ik dan ook rustig af met een maskertje van Innisfree.

In het weekend deed ik lekker rustig aan, dus ik heb daar geen foto’s van gemaakt. Dat was alweer de 131ste photo diary, de komende weken staat allemaal in het teken van inwerken bij mijn nieuwe functie. Op dit moment staat mijn agenda nog leeg, maar die zal vast wel gevuld worden met activiteten.

Wat heb jij zoal gedaan afgelopen week?

Liefs,

Dana

1 comment

  1. Leuk om je fotootjes te zien! Vind de jurk die je bij Zara hebt gekocht ook heel leuk. Succes met je nieuwe baan! Altijd vermoeiend zo’n eerste dag en inderdaad… Die namen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *