Photo diary #132 – snelle update


Photo by ShareGrid on Unsplash

Ineens waren er 3 weken voorbij gevlogen voordat ik het wist. De laatste photo diary is dan ook van een poosje terug. Afgelopen paar weken waren er niet veel bijzondere dingen gebeurd maar wil ik toch een kleine recap geven van andere activiteiten dan alleen werken.

Nu ik op Schiphol-Oost werk heb ik ineens meer nodig dan mijn simpele busabonnement. Ik heb gekozen voor een NS flex abonnement en tot mijn grote ergernis kan ik niet andere abonnementen combineren met NS flex. Hierdoor moest ik een extra ov-kaart aanschaffen, niet zo’n heel fijn systeem dit…

Mijn zusje had kaartjes gewonnen voor de kwalificatie wedstrijd van Nederland-Duitsland. Ik moest mee om op de kleintjes te passen. Om eerlijk te zijn: ik vond het maar verschrikkelijk om daar in de kou te zitten. Voor mijn toekomstige partner: nee, ik ga niet met je mee naar voetbalwedstrijden.

Kinder Bueno is mijn favoriete chocola, toen ik ergens las dat de ijsjes te koop waren in de supermarkt was ik vrij snel er naar toe gegaan om een pak te scoren. Uiteindelijk vond ik het ijsje niet heel bijzonder en best wel duur voor 4 stuks.

Aan het einde van de maand was mijn tante jarig, dus hebben we haar verjaardag gevierd met Jamaicaans eten. Ik vond het echt lekker en als dessert hadden we diverse taarten.

Dit was maart in een notendop, want ik was eigenlijk alleen maar aan het werk. Daarnaast ging ik nog een paar keer uiteten met vriendinnen, een beetje aan hardlopen gedaan en vooral schuilen voor het slechte weer.

Wat heb jij zoal gedaan in maart?

Liefs,

Dana

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *