Shoplog Madrid

Ik begon 2019 met een trip naar Madrid, uiteraard kon ik Sephora niet missen. Dus vandaag staat mijn Madrid shoplog online, een aantal spullen zijn mogelijk niet meer verkrijgbaar aangezien er een aantal Kerst edities zijn. Uiteindelijk heb ik alleen maar cosmetica gekocht en verder geen andere spullen op een magneet na.

Als je naar Sephora gaat, dan kan je Fenty Beauty ook niet missen. Ik kocht de mini set van de Mattemoiselle lipsticks. De kleuren zijn: Spanked en Griselda. Dit setje is nog steeds te koop voor 17,99.

Op de laatste dag bij een shopping center was er een parfumerie met ontzettend veel giftsets. Zo vond ik deze set van Chloe Nomade Eau de Parfum van 75ML, bodylotion van 75 ML en een miniatuur van 5 ML voor 65 euro. Dus deze ging gelijk mee, aangezien het stukken goedkoper is dan als ik hem los zou kopen bij Douglas of Ici Paris.

Dit is ook een setje wat ik al heel lang wou, maar niet kon vinden. Dit is de Sugar High liptrio van Marc Jacobs, met een lipgloss, lipstick en een lipliner. Dit setje kost 20 euro en is nog steeds te koop.

Ik stond al een eeuwigheid te wachten op deze liquid lipsticks van Fenty Beauty. In Madrid heb ik dan de kleur Uncensored meegenomen, ik wou de kleur Uncuffed ook nog maar die was OVERAL uitverkocht. Deze is te verkrijgen bij de Sephora voor 23,99.

Dit setje van Nars met een blush(Dolce Vita) en highlighter(Capri) is een limited edition van Kerst 2018. Echter was deze niet in Nederland te verkrijgen maar de rest van de collectie wel. Met geluk kon ik deze scoren in Madrid. Jammer genoeg was de highlighter wel een beetje gebroken maar dat was gerepareerd met alcohol. Dit setje was 22 euro, overigens zijn de kleuren wel los te koop in het normale assortiment.

Ik was nog niet klaar met de Fenty Beauty producten! De highlighter Throphy Wife heb ik ook aan mijn collectie toegevoegd, want ik vind de highlighters van Fenty erg fijn. Wel zijn ze aan de prijzige kant, namelijk 33 euro.

Ik kocht nog een reissetje van de This Works Deep Sleep Pillow Spray en de Stress Check roll-on. De full size producten zijn aan de prijzige kant, dus ik vond dit setje een fijne prijs hebben om het uit te proberen.

Elke keer als ik naar een land ga met Sephora winkels maak ik een lijstje en deze keer heb ik aardig wat kunnen scoren, ik wou ook de liquid lipstick nog in een andere kleur maar bij elke Sephora die ik tegenkwam was ie uitverkocht.

Wat heb jij voor het laatst gekocht?

Liefs,

Dana

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *