Opgemaakt – Q1 2019


Dit jaar heb ik de opgemaakt artikelen anders ingedeeld. Ik maak voor elk kwartaal nu een lijstje wat ik wil opmaken aan producten om mijn stash te verkleinen. Dus ik deel ook of ik het heb gehaald of niet en waar het mogelijk aan kan liggen. In ieder geval gingen er veel producten doorheen in 3 maanden tijd.


Er ging 2 flessen toner door heen, ik vond ze prima hun werk doen maar ze zijn vrij oud en komen uit Azie. Dus ik koop ze niet opnieuw. Er ging maar 1 fles micellair water doorheen van L’Oreal, ik vond hem erg fijn maar deze is niet meer te koop alleen een andere versie. Van Tony Moly ging er een cleanser op, het deed zijn werk maar ik merkte dat mijn huid een beetje trekkerig van werd. Wellicht dat het te maken heeft door de droogte in de winter. De Nip+Fab Glycolic masker ging er ook doorheen, ik vond hem niet heel bijzonder maar de rest van de lijn vind ik wel weer fijn. Als laatste nog de Embryolisse creme, die ik al jaren gebruik en ook nog eens heel zuinig is. Van deze heb ik al een back up staan.


In die 3 maanden gingen er ook 4 douche producten op. De douchegel had een fijne warme geur, echt een geur voor de gure winter dagen. Daarnaast een hele zomerse watermeloen showerfoam van Traeclemoon, ik blijf de producten van hun fijn vinden. Van The Body Shop gingen de douchegels framboos en passievrucht opgemaakt. Ik vond de passievrucht echt lekker ruiken maar helaas is die uit het assortiment.


Voor mijn haren heb ik een aantal producten gebruikt, om eerlijk te zijn ik vond ze alle 4 niet bijzonder dus ik koop geen van ze opnieuw.


Qua lichaamsverzorging moest ik echt even bijpoten, want ik vind body butter of lotion smeren altijd een beetje vervelend omdat het zo langzaam opdroogd. Nu heb ik er een gewoonte van gemaakt om te smeren. De Tea Tree lotion was een miskoop, kocht per ongeluk een verkeerde en ik vond hem ook nog eens stinken. De deodorant van Etos deed prima zijn werk. The Body Shop bodybutters zijn altijd fijn en dit was een lekker zomers geurtje. Door het gure weer gingen er maar liefst 2 handcremes, er door heen namelijk 1 van EOS en de ander van The Body Shop. Uiteraard ging er van Odorex ook een flesje op.


Een paar andere dingen die op gingen waren een luchtje van The Body Shop met de geur Glazed Apple, Elizabeth Arden creme, een verse masker van Lush en nog huid, haar en nagels supplementen. Ik heb nog een back up staan van het luchtje en creme. De masker van Lush was een fijn masker maar zal hem niet zo snel opnieuw kopen en de supplementen deden niet heel veel voor mij.


Bij make-up zitten er favorieten bij maar ook producten die ik echt afgrijselijk vond. Jammer genoeg ging mijn favoriete budget fixing spray uit het assortiment van Maybelline. De primer van Essence vond ik echt 3x niks, dus die koop ik zeker weten niet opnieuw. De sample van Benefit vond ik erg fijn. Zonder dat ik het wist gingen er ook 2 lippenbalsems op. De waterproof topcoat van NYX ging op, maar ik heb alweer een nieuwe in gebruik. Er gingen maar liefst 3 mascara’s op, althans die van Catrice vond ik in alle opzichten rete slecht behalve de prijs dat ik deze na 3 keer gebruiken heb opgegeven. De rest was prima.


Als laatste zijn het wattenschijfjes. Ik vond die van Europrofit niet zo heel fijn, maar de rest was prima te doen.

In drie maanden tijd heb ik 33 producten opgemaakt. Het is minder dat wat ik op mijn lijstje heb staan. Dit komt ook door het feit dat ik er van uit ging dat ik elke dag make up zou dragen maar in de eerste 2 maanden droeg ik amper omdat ik niet altijd aan het werk was. Uiteindelijk staan er nog 12 producten op mijn lijstje. Voor het nieuwe kwartaal heb ik alweer een lijstje gemaakt die veel realistischer is aan de hand van de vorige.

Wat heb jij zoal opgemaakt?

Liefs,

Dana

4 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *