What is going on Dana?

Het is toch alweer een poosje terug dat ik voor het laatst iets had gepost op mijn blog. Terwijl mijn voornemen was om meer te gaan bloggen dit jaar. Nu ik in iets rustigere vaarwater bevindt update ik jullie even over de afgelopen weken en hoop ik meer te gaan posten.

Werk

Mijn nummer 1 prioriteit was natuurlijk mijn werk. Inmiddels ben ik alweer 2 maanden in dienst waarvan 1 een inwerk maand was en de tweede echt live operatie gaan draaien. Was ontzettend spannend maar ook intensief, nu heb ik het al iets meer onder de knie en gaat het langzaam de goede kant op. In de eerste weken kwam ik echt vermoeid thuis maar sinds een weekje of 2 is dat stukken minder. Nu merk ik dat het alweer minder wordt en langzamerhand steeds meer dingen op pak in de avond.

Vrije tijd

Zoals je kon zien op Instagram ging ik ook nog op een trip naar Santorini met het gezin. Het was ontzettend fijn om even weg te zijn en natuurlijk had ik daar super goed weer. De zon even zien was heel erg fijn want die zien we voorlopig niet in Nederland. Hier komt uiteraard nog een verslag van. Ondertussen ben ik ook weer een jaartje ouder, namelijk 23! Die heb ik op 24 april gevierd door te gaan uiteten met het gezin en vier ik het met vriendinnen wat later. In april rende ik ook nog de kwart NN marathon van Rotterdam, het was ontzettend goed weer en er hing een leuke sfeer!

Wat nu? Ik ben nog steeds mijn ritme bij elkaar aan het vogelen aangezien het nu steeds stabieler wordt. Ondertussen ben ik ook aan het uitzoeken met wat ik nu wil gaan doen, want werk is slechts een deel van mijn leven. Dus ik ben van plan om een Onefit abonnement aan te schaffen om weer te gaan sporten. Bovendien wil ik mij nog inschrijven voor de KLM Urban Trails met een vriendinnetje. Uiteraard zit ik niet stil en ben ik aan het kijken voor een trip naar London en Hong Kong. Dat was mijn update over de afgelopen periode van radiostilte.

En hoe gaat het met jou?

Liefs,

Dana

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *