Wat deed ik in mei?

Ik kan het niet geloven dat het alweer juni is en dat betekend dat we op de helft van 2019 zitten. Zoals je kon merken was mei een stille maand op de blog. Zelf moest ik ook even terug kijken naar wat ik allemaal heb gedaan. Dus een kleine photo diary voor de maand mei aangezien het niet zo heel spannend was.

Ik begon mijn maand in Santorini, daar was ik voor een 4 daagse trip met mijn ouders en zusjes. Daar hebben we genoten van het goede weer, lekker eten en mooi uitzicht zoals je kunt zien. Hier komen later nog uitgebreide posts van online!

In de maand mei shopte ik veel leuks, waaronder deze sandaaltjes van Wrangler en de rode hakken. Daarnaast nog een aantal jurkjes en leuke schoenen. Wellicht dat er nog een shoplog online komt met de nieuwe aanwinsten voor mijn garderobe.

Ik ging nog mijn verjaardag vieren, daar at ik mexicaans. Een week later sprak ik af met een vriendinnetje en haar oud collega die gezellig mee at. Heel fijn om zo spontaan af te spreken en elkaar weer te zien tussen het drukke werkleven door.

Er was een week in mei waar ik wel bijna elke dag taart at op werk voor allerlei vieringen en redenen. Hier bracht een kersverse captain taartjes voor ons als viering, super lief! Daarnaast was er nog een feest voor young professionals voor een aantal bedrijven in Hotel Arena. Daar hebben we met z’n alle dansend de nacht doorgebracht. Bij mij op werk is het nog steeds redelijk chaotisch omdat ik mijn routine moet vinden nu ik bijna zelfstandig het schip mag besturen. Dus daar blijf ik mij steeds verder ontwikkelen om door te groeien naar volledige zelfstandigheid.

Dat was eigenlijk mijn gehele maand mei, veel leuke dingen gedaan maar ik sloot mijn maand af met een pijnlijke wortelkanaalbehandeling, auch…. Op naar de maand juni, hier heb ik eigenlijk ook niet zo heel veel gepland om dingen te doen maar ik zie wel wat er allemaal gebeurd.

Wat heb jij zoal gedaan in mei?

Liefs,

Dana

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *