Mijn maand juni 2019

Voordat ik het wist was juni alweer om en zitten we inmiddels op half juli?! Mijn photo diaries worden inmiddels korter omdat ik doordeweeks bijna geen foto’s maak. Toch wil ik nog een aantal kiekjes delen, want ik heb natuurlijk zat leuke dingen gedaan op mijn spoed wortelkanaalbehandeling na.

Ik begon mijn maand met een bezoekje aan het Rijksmuseum. Daar heb ik 6 jaar lang naast op school gezeten maar nooit binnen geweest. Dus een goede vriendinnetje heeft een Bank Giro pas waardoor we tickets konden krijgen om naar binnen te gaan. Dus ik was even toerist in eigen stad.

Mijn lieve vriendinnetje was jarig, haar ken ik maar liefst 10 jaar. Ondanks dat we elkaar weinig zien en spreken, blijven we toch contact houden en maken we van elkaars verjaardag het beste er van.

Midden juni was het ontzettend goed weer en in het weekend ook, dus ik bezocht Zandvoort met een goede vriendin en haar vriend. Daarna ging ik door naar mijn tante om Vietnamees te eten samen met cheesecake en huisgemaakte ijs. Later in de maand gingen we ook bij haar barbecuen.

Ik sloot mijn maand juni af met een teamuitje, namelijk een cursus Thais koken. Heerlijk op de warme dagen gingen we aan de slag met allerlei gerechten. Het was reuze gezellig en heb je het eindelijk met je collega’s over iets anders dan werk. We kregen de recepten mee, wellicht dat ik een keer iets ervan ga proberen te maken thuis.

Verder had ik nog een andere verjaardag van een oud collega, was ik wezen squashen met een goede vriend. Daarnaast ging ik nog veel hardlopen in aanloop naar KLM Urban Trail Den Haag. Uiteraard moest er ook nog veel gewerkt worden.

Wat heb jij zoal gedaan in juni?

Liefs,
Dana

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *