DANA

Hi lezer!

Ik ben Dana, zo’n 23 jaar geleden werd ik halverwege de lente geboren. In mijn jeugd jaren was ik echt een liefhebber van barbiepoppen, make-up, reizen en vond ik het leuk om verhalen te schrijven. Achteraf bleek ik niet zo’n geweldige fantasie te hebben en nu nog steeds niet. Grappig genoeg is alles wel meegegroeid, ik hou nog steeds van make-up, mode en reizen. Alleen ben ik nu diegene die leuke kleding draagt en reist naar bestemmingen in plaats van mijn barbiepoppen. Geen wonder dat de meeste blog onderwerpen hier over gaan.

Ondanks mijn liefde voor schrijven heb ik nooit een studie gedaan in deze richting. Na mavo en havo ging ik door naar hbo en deed ik de opleiding International Business and Management met Supply Chain Management en Global Trade als specialisatie. Ik vond reizen en luchtvaart altijd fascinerend en interessant dat het nooit is weggevlogen. Mijn stap richting de luchtvaart branche begon dan ook met een meewerkstage bij KLM en studeerde ik daar ook eindelijk af. Mijn luchtvaart avontuur zette ik voort met mijn huidige baan, ook bij KLM maar in een ander hoek namelijk Flight Operations.

In mijn vrije tijd naast mijn fulltime functie hou ik nog steeds van reizen, maar sla ik ook graag een balletje op de tennis en/of squash baan. Grappig genoeg was ik nooit van het hardlopen maar door een belofte die ik ooit had gemaakt ben ik blijven hardlopen. Dus hier en daar zal je mijn deelname aan hardloop evenementen voorbij zien komen. Daarnaast hou ik ook nog van lekker eten met vrienden en familie. Uiteraard kan ik het bloggen niet vergeten maar dat doe ik ook nog steeds met veel liefde.