2x Matte Rimmel London Lipstick

KM lipstick 1

De lipsticks bestaan best lang, maar ik heb deze sinds kort in bezit na een actie bij de Kruidvat, ik zocht eigenlijk wat matte lipsticks maar wel tegen een redelijke prijs. Nou heeft Catrice wel een aantal maar niet de kleuren die mijn aandacht trekken. Bij Rimmel London in het schap zag ik 2 kleuren die mij aanspraken.

KM lipstick 2

Als eerste is 111 Kiss of life, ze hebben allemaal een matte, rode huls, ik vind ze net zo mooi als de normale lijn. In de huls lijkt de lipstick erg donker voor een rood.
KM lipstick 3
De kleur valt reuze mee hoe donker hij is! Hij is knalrood, je kan hem echt niet missen. Alleen hij lijkt niet helemaal mat, meer semi mat. De pigmentatie is erg goed, hier ben ik 2 keer over heen gegaan met de lipstick, hij dekt perfect. Hij heeft een vrij warme ondertoon, beetje oranje achtig.
KM lipstick 4
Nummer 107(die vreemd genoeg geen naam heeft), lijkt alweer een stuk donkerder te zijn dan 111, hij neigt ook veel meer naar paars in combnatie met donker rood.
KM lipstick 5
De kleur is heel anders dan 111, het lijkt wel burgundy rood. Een ideale herfstkleur, ook hier ben ik 2 keer over heen gegaan met de lipstick. Top pigmentatie, maar ook deze is semi mat en niet wat de naam zegt.
KM lipstick 6
Hier zie je de kleuren nog eens naast elkaar, allebei prachtige kleuren en vrij verschillend van elkaar. Ik heb ze allebei uit getest op mijn lippen. De kleuren maken echt een verschil uit qua leeftijdschatting. Toen ik de burgundy rode op had leek ik voor mijn gevoel een stuk ouder dan als ik de rode op had. Nu weet ik ook weer om met kleuren te spelen op je lippen.
Ze zijn per stuk verkrijgbaar bij de Kruidvat voor 9,99 per stuk, maar ze hebben regelmatig acties. Hou vooral de folders in de gaten en je scoort ze voor wat minder, wel zo vriendelijk voor je portemonnee.
Heb jij lipsticks van de Kate Moss lijn?
x dana

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *