2x Maybelline Color Tattoo

Color tattoo 1

Gisteren kwam er niks online, omdat mijn internet het niet deed. Jammer genoeg. Dus vandaag komt ie maar online. Terwijl de Sint inmiddels weg is gewaaid heb ik even de Kruidvat onveilig gemaakt. Er was een top aanbieding van Maybelline op alle producten 1+1, dat trok mijn aandacht, ik ging mijn color tattoo collectie gewoon uitbreiden. Dus heb ik er 2 meegenomen.

color tattoo 2

Tough as taupe, deze heb ik dus per ongeluk dubbel gekocht, kennelijk had ik deze al in bezit. Ik had hem al opengemaakt voordat ik er achter kwam. Dus ik heb geswatched van mijn open potje. Dit vind ik echt een mooie simpele kleur, mooi taupe en ook mat wat niet echt voorkomt bij de rest van de collectie. De pigmentatie is ook top.

color tattoo 3

Immortal Charcoal is ook een donkere kleur, mooi donker grijs met veel glitters erin. Deze is in tegenstelling van de kleur boven niet mat maar juist metallic achtig. De pigmentatie van deze is ook prima! Dit is wel een kleur als je iets anders wilt dan zwart.

color tattoo 4

Hier zie je ze nog eens naast elkaar, mijn voorkeur gaat uit naar de taupe, maar de ander is zeker niet mis. De kleuren blijven ook lang zitten, nadat ik ze van mijn arm had afgehaald met een make up doekje zag je als nog waar de swatches zaten, oeps.

Ze zijn 10,49 per stuk, verkrijgbaar bij diverse drogisterijen, ik had mijne gehaald bij de Kruidvat waar er een actie loopt tot en met 8 december aanstaande.

Heb jij ervaringen met deze color tattoo’s?

x dana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *