3x Gosh oogpotloden

gosh oogpotloden 1

Deze parels liggen al een tijdje in het schap, maar nu heb ik eindelijk tijd om ze eens uit te testen, het zijn er 3 die ik had meegenomen, volgens mij zijn deze 3 kleuren pas dit jaar in het assortiment toegevoegd.

gosh oogpotloden 2

Ik begon vrolijk aan mijn de eerste, ik wou een streep zetten. Nou..krak..das pech, punt weg!

gosh oogpotloden 3

Dan maar de potlood geslepen om verder te kunnen swatchen. De paarse is 019 Temptation, de kleur zelf is een beetje donker indigo, heel erg paars is hij niet, anders zou ik hem in het schap laten. Er zitten kleine shimmers in, erg subtiel als je toch voor een andere kleur wilt gaan dan zwart en ook nog een beetje opvalt.

gosh oogpotloden 4

020 Fashionista, een mooie donkere blauw, ook in deze zit subtiele glitters in. Deze kan je prima een keertje verwisselen voor de klassieke zwarte oogpotlood.

gosh oogpotloden 5

001 Blue moon, deze is metallic blauw en spat ook van de kleur. In het echt lijkt hij een stukje meer turquoise, dit is wel een stukje gewaagder, maar dat maakt het leuk!

De potloden zijn erg fijn om te werken, ondanks dat bij de eerste swatch de punt afbrak. Pigmentatie is ook prima in orde, de houdbaarheid zal vast lang zijn aangezien ik nog steeds een afdruk op mijn arm heb van de 3 kleuren. Oeps, gelukkig ziet niemand ze dus het valt ook niet op. De namen van de kleuren zijn ook niet echt denderend, maar goed. 020 Fashionista is mijn favoriet eigenlijk, de kleur maakt het net anders.

Ze zijn best prijzig voor een oogpotlood, ongeveer 8 euro per stuk, maar op dit moment is er bij Kruidvat een actie, 1+1, dus sla je slag!

x dana

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *