Benefit Dandelion Twinkle highlighter

Toen ik deze swatchte was ik opslag verliefd, namelijk de nieuwe Dandelion Twinkel highlighter van Benefit! In het buitenland was ie al een poosje uit en op de valreep voordat ik naar Nederland vertrok kon ik hem voor 22 pond kopen, omgerekend zo’n 25 euro. Ik heb geen moment spijt van mijn aankoop….

De highlighter komt in hun bekende verpakking voor poeder producten. Daarbij zit ook nog een kwast. Aan de binnenkant zit er ook nog een spiegel zoals je kunt zien. De Dandelion Twinkle Highlighter bevat 3 gram, wat vrij weinig is vergeleken met de Hoola bronzer(8 gram) of de Galifornia blush(5 gram). De highlighter heeft nog een bepaald geurtje alleen kan ik niet echt uitleggen waar het naar ruikt. Maar ik stoor mij daar niet zo aan.

De substantie is zoooo zacht! In het doosje lijkt hij meer op peach-light pink achtig. Eenmaal op je arm heeft ie een wat goude gloed. Er zitten wel een goed aantal glitters in, dus wees niet bang daarvoor. Momenteel ben ik iets getinter dan normaal, dus hij valt bij mij een beetje weg.

De Benefit Dandelion Twinkle Highlighter is te koop bij Douglas voor 34,68, wat echt wel aan de dure kant is voor 3 gram poeder. Mocht je nog een ritje maken naar Engeland, dan zou ik hem daar aanschaffen, want daar is ie goedkoper omgerekend naar euros.

x dana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *