Hong Kong Shoplog #3 – Skincare

hk-shoplog-skincare-1

Vreemd genoeg dacht ik dat ik deze post al online had geplaatst. Maar kennelijk was dat niet zo. In de zomervakantie ging ik naar Hong Kong en aangezien het daar een walhalla aan skincare is kon ik het niet laten om flink in te slaan. Daarnaast zocht ik producten voor de 10 stappen Korean skincare.

hk-shoplog-skincare-2

Ik nam 4 producten van Garnier mee, waaronder 2 cleansers en 2 gezichtscremes. Daar hebben ze hele andere producten dan hier. De cremes hebben een lichte gel textuur, dat vind ik ideaal als dagcreme voor onder mijn make-up. Daarnaast vond ik de cleansers ook interessant.

hk-shoplog-skincare-3

Van dit merk heb ik al eerder cleansers geprobeerd. Deze keer heb ik de blauwe meegenomen met de functie acne clear. De groene had ik vorig jaar ook meegenomen en vond ik hem erg fijn, dus deze heb ik opnieuw gekocht.

hk-shoplog-skincare-4

Ik kocht ook nog een aantal producten van L’Oreal Paris. Als eerste een foam cleanser, dat is erg gewild daar. Ik kocht nog een creme met essence erin, dit is ook erg gewild daar. Als laatste kocht ik nog iets geks, een water-bursting mask. Het zegt mij niks eigenlijk maar ik ben wel erg benieuwd.

hk-shoplog-skincare-5

Een bekende Japanse cleanser is de oil cleanser van DHC. Dus die wil ik ook proberen. Daarnaast kocht ik ook nog een cleansing mousse, kennelijk is deze ook bekend en ben ik er erg benieuwd naar. In Japan kocht ik nog een oil cleanser, kijken of die ook goed is.

hk-shoplog-skincare-6

Ik las goede verhalen over de Aloe Vera gel van Nature Republic, dus ik nam een pot mee. Daarnaast nam ik nog een elixer mee, om heel eerlijk te zijn, ik heb geen idee wat het inhoudt maar I will figure it out. Een andere aanrader binnen de 10 step Korean skincare, dus uiteraard nam ik deze mee.

hk-shoplog-skincare-7

Als laatste nam ik een essence mee, natuurlijk denk je nu: wat is essence?? Dat is eigenlijk hetzelfde als een serum, maar dit wordt gebruikt na het gebruiken van tonic. Je hebt hier zoveel soorten van, uiteindelijk ging ik voor die van Nature Republic na een prijs vergelijking en werking rondje op Google.

Ik heb opzettelijk de prijzen er niet bij gezet. Elke winkel verschilt het en sommige items waren in de aanbieding toen ik het kocht. Mocht je in Hong Kong skincare kopen, doe altijd een rondje prijzencheck in diverse winkels. Het kan namelijk aardig wat verschillen.

x dana

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *