MAC Lipstick || Mocha, Taupe, Creme in your coffee

Zoals je kon zien in mijn black friday shoplog, ik had ook 3 MAC lipsticks gekocht. In de kleuren: Mocha, Taupe en Creme in your coffee. Alle 3 had ik nog niet maar zijn zeker de moeite waard!

De lipsticks komen zoals gewoonlijk in een zwarte huls met het MAC logo. Ze voelen erg stevig aan en hebben een goede sluiting zodat de dop niet eraf vliegt in je tas. De lipsticks hebben 3 gram aan product in de huls.

Dekking

Ik vind de texturen van MAC altijd fijn. Alle 3 smeerden ook soepeltjes uit. Wel hebben ze alle 3 een andere finish namelijk:

Creme in your coffee – Cremesheen

Taupe – Matte

Mocha – Satin

De Creme in your coffee is aardig glanzend met een fijne dekking. Taupe is daarintegen helemaal mat en heb je wel wat verzorging nodig aan je lippen voordat je die op doet. Als laatste is Mocha, goeie pigmentatie maar niet te mat of te glanzend.

Ik vind alle 3 kleuren echt prachtig, zelf heb ik Mocha en Creme in your coffee al op gehad. Beide staan heel natuurlijk. Alleen Taupe heb ik nog niet opgehad, omdat mijn lippen aan de droge kant zijn. Velletjes van droogheid + lipstick en je lippen lijken op een kroket. De kleuren blijven redelijk lang zitten, maar hebben zeker een touch up nodig na een maaltijd.

De lipsticks zijn verkrijgbaar bij de MAC counters in een aantal Bijenkorf en Douglas filialaen. Uiteraard ook bij de MAC stores zelf voor 19,50 per stuk.

Welke MAC lipstick is jouw favoriet?

x dana

2 comments

  1. Echt prachtige kleuren! Ikneig als ik een lipstick koop vaak naar wat fellere kleuren als rood maar dit is goede inspiratie om een keer een nude kleur aan te schaffen 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *