Make-up Revolution – Rainbow Highlighter

make-up-revolution-rainbow-highlighter-1

Vlak voordat ik deze gave highlighter aantrof in de Trekpleister had ik een vriendinnetje gewezen op deze highlighter. Zij zit namelijk nu in Engeland en zoals je weet is Make-Up Revolution een Brits merk en komt het daar eerder uit. Ik liep niets vermoedend de Trekpleister in en trof hem aan. Natuurlijk moest ik hem meenemen!

make-up-revolution-rainbow-highlighter-2

De highlighter komt in een kartonnen doosje. De onderkant is een beetje cheap afgewerkt, maar wie kijkt er nou naar de onderkant. Er zit 10 gram in en heeft 5 verschillende kleuren.

make-up-revolution-rainbow-highlighter-3

Ik heb de kleuren 1 voor 1 geswatcht, de laatste vanaf links in een mix van alle kleuren. Grappig genoeg is dat weer een hele andere kleur. Ik vind de kleuren wel wat hebben alleen hebben ze allemaal een koele ondertoon. Verder hebben ze een beetje fall out, maar daar stoor ik mij niet echt aan. Misschien als ik eens in een gekke bui zit, dan dat ik hem ga dragen als ik naar buiten ga. of voor een feestje.

Ik vond hem bij de Trekpleister in Amsterdam Zuid-Oost. Dus ik durf niet te zeggen waar ze allemaal verkrijgbaar zijn. Ik kocht hem voor 5,99.

x dana

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *