MAX nailart stripers

max stripers 1

 

Gisteren kwam er helaas niks online vanwege drukte, ik verwachtte dat deze week helemaal niet druk zou worden, mooi niet dus!

Een rondje Action levert altijd meer dingen op dan je nodig hebt, nadat ik ergens had gelezen dat Action ze weer had en vernieuwd, was ik dan ook erg benieuwd er naar, dus dat werd een rondje Action met 6 pakjes stripers en nog een andere hoopje aan spullen.

Ik heb ze niet op volgorde van pakje geswatched, want ik had eerst de verpakking weggegooid voordat ik eraan begon. Zoveel plastic..

max stripers 2

De eerste 3, een mooie blauw, zilveren glitters en een mooie zachte groene kleur. Ze hebben allemaal wel iets leuks, vooral de glitters bevatten veel glitters en kan je lekker elke nagellak op vrolijken. Dit zijn standaard kleuren maar door een kleine toevoeging aan shimmers zien ze er veel leuker uit.

max stripers 7

De turquoise kleur vind ik echt mooi, daarnaast de zwarte is gewoon een standaard, voor de meest simpele nagels kun je ze omtoveren tot leuke kunstwerken. De neon gele lijkt bijna op een marker, alsof je even je economieboek ermee markeert, jeeez die knalt van het scherm af.

max stripers 6
Okay, ik heb een zwak voor blauwe en groene tinten. Deze vind ik ook heel mooi, de glitters ernaast heb ik niet echt heel veel over te zeggen. Mijn potje had ook een rare kleur en de rest van de andere verpakkingen had ook een rare kleur.. De paarse, niet helemaal mijn favoriet. Die geef ik dan ook aan mijn zusjes.

max stripers 5

Deze zijn wat fellere kleuren, van links naar rechts: neon geel, neon oranje en fuchsia roze. Om heel eerlijk te zijn, ik vind de oranje echt verschrikkelijk! Met de roze kleuren kan je nog leuke kanten op, zoals bloemmetjes en hartjes.

max stripers 4

Van allemaal vind ik de eerste, blauw-grijze met zilveren glitters het mooist van allemaal. Het heeft iets bijzonders. De andere 2 zijn gewoon bruikbaar, opvallend veel glitters en roze in de 6 pakjes.

max stripers 3

Nog meer glitter en roze! Samen met de grijs-blauwe en de linker beetje rose goud vind ik ze het mooist van allemaal. De rechter glitter vind ik juist een beetje droogjes bij staan. Ideaal als je geen grote grove glitters wilt.

Bij mij waren alle kwastjes goed, dus ik heb geluk gehad want bij andere kwam het voor dat de kwastjes een beetje mislukt waren. De kleurenvariatie is leuk en veel glitters zoals ik boven schreef. De dekking van de kleuren is ook top, niks op aan te merken voor de prijs!

Per doosje zijn ze 1,39 en ik weet niet precies welke 3 kleuren in 1 doosje zaten dus ik heb willekeurig lopen swatchen.

Heb jij deze beroemde Action stripers al in bezit?

x dana

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *