Nars blush duo – Orgasm & Laguna

Mijn collega vertelde eens over de Nars blush duo met de kleuren Orgasm en Laguna. Nou stond Orgasm al een poosje op mijn wishlist. Toen ik in Milaan hem ineens zag liggen bij de reisspullen, ging hij direct mijn mandje in.

Ik vind de verpakking erg mooi, mat en simpel. Hij voelt ook stevig aan. Wel zal je heel snel vieze vlekken erop zien. Binnen zit een spiegeltje en er zit een afdekfolie op de poeders met het Nars logo. Er zit 2,5 gram poeder in voor elke kleur. Hij gaat zeker lang genoeg mee.

De poeders voelen zacht aan, je hoeft ook niet dik met een kwast aan te zetten om iets eruit te krijgen. Ik vind Orgasm echt mooi, vooral dat roze met de gouden tinten erin. Naast Orgasm is Laguna. Deze is een bronzer die voor mij wel erg licht is, op mijn arm valt ie bijna weg qua kleur. Wel vind ik de kleur erg mooi, misschien als je deze heel licht aanzet, dan kan ie door voor een licht gouden highlighter. Zeker voor mensen met een meer getinte huidskleur dan mij.

Ik heb deze gekocht bij de Sephora in Milaan. Deze vond ik in het schap met allerlei travel size producten. De prijs voor dit setje was ongeveer 20 euro, wat prima te doen is. Aangezien een full size 39 euro(Sephora Frankrijk) is. De producten gaan lang mee en je hebt niet veel nodig. Tevens is deze ook handig voor het meenemen op reis.

Heb jij ook dit setje in bezit of 1 van de kleuren?

x dana

2 comments

  1. Ik heb geen producten van Nars, maar ik lees er steeds meer over dat het wel echt goed is. Je betaalt wel iets meer maar je doet er ook langer mee. Deze kleuren combinatie vind ik ook echt prachtig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *