Opgemaakt #14 – maart & april 2018

Ondanks dat er geen artikelen online kwamen had ik wel ondertussen content gemaakt dat allemaal nog bewerkt en geschreven moesten worden. Zo ook een opgemaakt artikel van de maanden maart en april.

Het minst fancy product ging op, deze vind ik erg fijn voor de bloederige periodes. Inmiddels staat er alweer een nieuwe fles in de badkamer. De shampoo van Guhl was niet heel bijzonder en mijn haar bleef even pluizig. Ik vond de haaruitval shampoo van L’Oreal een beetje zijn werk doen en eigenlijk koop ik deze vaak opnieuw als het nodig is. De bodybutter van Traeclemoon vond ik niet heel fijn, de geur wel maar ik koop hem niet opnieuw.

Het eerste product is een nagellak remover pen, dit is echt een groot favoriet van mij aangezien ik heel vaak een bende maak. Nog een favoriet zijn de dip potjes van Etos om nagellak weg te halen. Van deze koop ik altijd veel in tijdens 1+1 acties. De Sally Hanssen nailgrowth miracle is echt een held voor mijn nagels die soms afbreken. Jammer genoeg is deze uit de schappen en had ik in Praag nog 2 potjes kunnen scoren. Als laatste een paar nagel verzorgings lakken van Essence vond ik niet heel bijzonder maar deden hun werk.

Mijn laatste fles Bioderma micellair water ging op, ik merkte eerlijk gezegd niet iets bijzonders op. Dus deze zal ik niet opnieuw kopen. Een favoriet van mij ging ook op namelijk de Mask of Magnaminty van Lush. Als mijn masker voorraad geslonken is dan koop ik hem opnieuw. Er ging ook een tonic op van het merk Liz Earle, deze kocht ik in Brighton. Uiteindelijk vond ik hem niet heel speciaal dus koop ik hem niet opnieuw, wel hield ik de verpakking omdat die handig is voor op reis.

Ik hou er van om douchegels en douche-foams uit te proberen. De Spa Secrets van Kruidvat rook erg lekker en is prima. Qua geur mijn minst favoriet maar fijn in gebruik is de douche-foam van Nivea, voor mijn gevoel leek het alsof ik met Dreft aan het douchen was. Een fijn product voor winterse maanden is de Almond Milk and Honey van The Body Shop. Gelukkig heb ik hiervan nog een handcrème en body butter liggen. Zoals elk jaar schaf ik van Lush Snow Fairy aan en Rose Jam, deze keer gingen er 2 mini’s op.

De mascara van Maybelline is een favoriet van mijn zusje maar absoluut niet die van mij. Er ging ook nog een primer op van The Ordinary, deze vond ik wel okay maar ik zou hem niet opnieuw kopen. Van Catrice ging er een gezichtspoeder op, hij was prima maar inmiddels niet meer te koop.

Een vast product dat in mijn tas ligt is handcrème, deze was van The Body Shop uit de winter collectie. Ik vind ze erg fijn in ieder geval. De Babylips is een prima lippenbalsem die ook vast in mijn tas zit. Nog een handcrème die opging, deze was van EOS en gebruikte ik standaard elke avond.

Nu is het tijd voor de saaie items. Mijn favoriete wattenschijfjes gingen op, daarnaast nog een zak aan wattenstaafjes. Als afsluiter mijn favoriete deodorant van Odorex.

Wat heb jij als laatst opgemaakt?

x dana

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *