Review || Benefit Gold Rush blush

Onlangs bracht Benefit een nieuwe blush uit genaamd Gold Rush. Aangezien ik de blushes en highlighters van Benefit erg fijn vindt, kon deze natuurlijk ook niet missen in mijn stash. Aangezien ik zulke producten niet zo snel opmaak heb ik meer dan genoeg aan een mini.


Zoals gewoonlijk bij Benefit komen ze in een kartonnen doosjes, met een spiegeltje erin en een kwast. Persoonlijk vind ik kwasten erin niet zo heel fijn en gebruik ik ze daarom ook niet. Als je het doosje opent komt er een poederige geur van af. Het doosje bevat 2,5 gram aan poeder, wat aan weinige kant is qua prijs en hoeveelheid verhouding.

Ik vind het echt een mooie blush, voor mij zou het een subtiele kleur worden tot een highlighter. Desondanks dat hij zo licht is vind ik de perzik kleur mooi staan. Zelf ga ik bijna altijd voor een roze blush. In de winter wanneer ik net een stukje bleker ben dan zou hij echt geschikt zijn als blush en zo niet dan kan ie ook door als highlighter.

Ik vind het wel weer jammer dat een overspray erop zit, voor mijn gevoel vervagen dan ook de gouden shimmers in de blush. Hier op de foto zie je de overspray ook al vervagen en het patroon ook redelijk.

Over het algemeen vind ik het een mooie blush/highlighter. Wel erg jammer van de overspray. Qua prijs en hoeveelheid vind ik het redelijk teleurstellend. Alhoewel je niet heel veel van dit product nodig hebt. De Benefit Gold Rush blush is te verkrijgen bij Douglas voor 17,84 voor de mini en full size kost 34,68.

Welke is jouw favoriete Benefit blush/highlighter?

x dana

5 comments

  1. Hij is inderdaad wel prijzig voor wat je ervoor terugkrijgt. Ik vind het wel een heel mooi kleurtje! Zelf heb ik nog geen Benefit blush of highlighter, maar mijn favoriete highlighter is MAC Soft & Gentle.

  2. Echt balen van die overspray! Zeker omdat het aardig aan de prijs is, dan verwacht je toch wel kwaliteit. De kleur vind ik overigens wel erg mooi en subtiel, handig voor een natuurlijke look!

  3. Ah nee! Bij het zien van je eerste foto werd ik gelijk enthousiast. Ik dacht al bijna “die moet ik ook hebben”. En op zich vind ik hem er mooi uit zien, maar hij is voor mij toch wel echt te duur. Jammer…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *