Shoplog || Lush kerst items

Ik denk dat in blog land de kerst Lush sale een standaard onderdeel is eind december. Zo ook bij mij, terwijl iedereen op tweede kerstdag stug de website ging refreshen, liep ik op 27 december de Lush in op Amsterdam Centraal waar van alles nog lag. Uiteraard ging ik los en nam een hoop mee. Love that damn discount!

Bubbly is volgens mij nieuw dit jaar, dus ik had hem ter plekke geroken en nam een kleine versie mee. Zo gold dat ook voor Rose jam. Alleen Snow Fairy is mijn ultimate favoriet. Deze keer kocht ik de grootste versie(ik heb thuis nog een kleine liggen…). Nu heb ik een hele lange douche plezier met Snow Fairy.

Rose Jam(100g) – 4,48

Bubbly(100g) – 4,48

Snow Fairy(500g) – 12,48

Ik had ooit de roze lip scrub, maar die was inmiddels over datum. Ze bevielen mij erg goed, alleen een beetje aan de dure kant. Nu was de Kerst versie in de aanbieding, dus deze ging direct mee in mijn mandje. Bovendien ruikt deze ook nog eens goddelijk, damn!

Sugar plum fairy lip scrub – 4,48

Dit is de eerste keer dat ik een FUN product koop, uiteraard kocht ik het in de geur Snow Fairy. Dit kan je ook als normale douche zeep gebruiken.

Snow Fairy FUN – 3,98

Als laatste kocht ik nog 2 stukken zeep namelijk shooting stars en magic wand. Beide ruiken frisjes met een tikkeltje zoet. Dat is echt mijn favoriete combi.

Ik verkoos naar de winkel gaan dan online bestellen omdat de verzendkosten erg hoog zijn. Bovendien wil ik altijd eerst alles ruiken. Ik woon in Amsterdam dus er zijn zo’n 3 Lush winkels waar ik uit kon kiezen. Jammer genoeg heb ik geen bad, anders had ik ook nog heel veel badballen gekocht.

Shooting stars(116g) – 3,45 – De prijzen hangen van het gewicht af.

Magic wand(112g) – 2,94 – De prijzen hangen van het gewicht af.

x dana

3 comments

  1. Alles met Snow fairy is echt zo lekker zoet, haha! Zelf heb ik nog de douchegel. Zat nog te twijfelen om iets te bestellen, maar natuurlijk was het allemaal al op.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *