Shoplog || Milaan Sephora

Zoals je eerder kon zien was ik vorig maand in Milaan. Het eerste wat ik opsloeg op mijn kaart waren de Sephora winkels. Daar was er echt een overvloed aan winkels en kon ik mijn gelijk niet op. Uiteraard kocht ik de winkel leeg…

Thuis zat ik al op de website van Sephora Italiƫ rond te neuzen naar wat zij hebben in het assortiment. Ik maakte een lijstje en ging op pad.

Op de eerste dag was het al raak. Ik kon alvast 1 ding afstrepen op mijn wishlist. Namelijk de travel size highlighter set van Becca in de kleur Opal. Er zat een mini highlighter poeder in een mini liquid highlighter. Voordat ik ze aanschafte had ik de kleuren nog even snel geswatcht om zeker te zijn dat het mij beviel.

 

In diezelfde Sephora kocht ik ook nog een travel seize duo van Nars. Hierin zit de blush orgasm en bronzer/highlighter Laguna. Ik was al van plan om de blush te halen, maar toen ik de duo zag nam ik hem gelijk mee. Daarnaast vond ik ook nog interessante maskertjes. Deze komen in zakjes van 35ml. Wat goed is voor 3/4 keer gebruiken en de prijs viel ook nog eens mee.

De eerste dag was voornamelijk bezienswaardigheden bezoeken en toevallig aan het einde van mijn rondje eindigde ik bij een Sephora. De tweede dag ging ik pas echt winkels bezoeken. Daar ging ik een hele reeks aan Sephora’s af.

 

Ik ben een grote fan van Kat von D, dus ik nam 2 nieuwe kleuren mee: Lovecraft en Outlaw. Van Too faced kocht ik de Melted matte in de kleur x en ook nog Melted chocolate in de kleur Lady Balls.

Ik was goed geslaagd! Wel zag ik nog andere leuke dingen, maar ze stonden niet hoog op mijn lijstje dat ik het nu wou meenemen.

Prijzen:

Sephora maskers: 5,90 per zakje

Becca highligter set: 19,90

Nars blush duo: 19,90

Kat von D liquid lipstick: 19,90

Too Faced melted matte: 22,00

Too Faced melted chocolate: 21,00

Welke van de items zou jij zeker weten aanschaffen in de Sephora?

x dana

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *