Shoplog Parijs

Een maandje terug ging ik voor een weekend naar Parijs samen met mijn vriend. Ik maakte een lijstje met wat ik wou halen en ik kwam thuis met veel dingen…oeps! In ieder geval veel items die ik daar kocht waren veel goedkoper dan in Nederland, dus dat was weer een meevaller.

Naar Parijs gaan zonder naar de Sephora te gaan bestaat niet als beauty liefhebber. Aangezien Too faced niet te koop is in Nederland, kocht ik de Melted lipsticks in Parijs. Ik ging voor Berry, Fig en Chihuahua. Daarnaast kocht ik nog een liquid lipstick in de kleur Queen B. Ze waren 20 euro per stuk.

We gingen nog naar een mall buiten de stad, daar was ook een NYX winkel. Ik kocht de kleuren: Cannes, San Paulo en Budapest. Daarnaast kocht ik nog uit de lingerie collectie nummer 12 Exotic. Jammer genoeg hadden ze niet alle kleuren die ik op mijn lijstje heb staan. De NYX matte lip creams waren 6,90 per stuk en de lingerie was 7,90.

Mijn eerste Anastasia liquid lipstick! Ik zag hem bij iemand op haar blog, en ik werd verliefd. De kleur is: dusty rose en heb er absoluut geen spijt van. Hij was 23,50.

Afgelopen zomer was ik ook al in Parijs en kocht de bekende Embryolisse creme. Sindsdien kan ik niet meer zonder dus ik heb er 2 ingeslagen bij een apotheek. Ik ben de prijs ervan vergeten maar ik weet wel dat er korting op was.

Mijn geliefde Effaclar Duo + van La Roche-Posay is bijna op en ik weet dat ze in Frankrijk goedkoper zijn. Dus ik kocht er 2 in en kreeg er 2 face washes bij. In Frankrijk zijn ze rond de 12 euro in apotheken buiten de stad.

Van de Nuxe olie heb ik vele goeie verhalen gehoord. Dit is ook in Frankrijk veel goedkoper, ik kocht hem in een buitenwijk voor 18,50. Dat was extreem goedkoop normaal ligt het rond de 20-25 euro. In Nederland ligt de prijs zelfs boven de 30 euro.

Dit is echt het minst interessante item van allemaal. Namelijk Bepanthen. Ik kocht het daar omdat het spotgoedkoop is en je gebruikt het voor tattoo herstel. Daarnaast gebruik ik het ook nog voor droge en geirriteerde plekken. De 2 tubes bij elkaar was 12,50 ongeveer, in Nederland betaal je zo’n 13 euro voor 1 tube.

Als je naar Frankrijk gaat kan je dit natuurlijk niet missen. De Bioderma Micellair water, ik kocht een voordeel pak. Die was ongeveer 16 euro zo. Ook dit moet je kopen bij een apotheek buiten de stad, daar vind je ze het goedkoopst.

Dit was mijn duurste aankoop, ik kocht de Chloe Love story eau de parfum cadeauset. Een parfumerie had 30% korting op kadosets, dus ik kwam uit op 63 euro voor alles. Er in zit een parfum van 50ML, miniatuur van 10ML en nog een bodylotion van 100ML. Dit is zeer voordelig en hij stond toch nog op mijn wishlist, dus come to momma!

Dat waren mijn aankopen. Wij waren niet echt naar kleding winkels geweest dus vandaar dat mijn shoplog alleen uit beauty items bestaat. Er ging een flink bedrag doorheen, dus ik was in december extra arm…

x dana

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *