Too Faced melted matte – Sell out & Lady Balls

Too Faced had al een poosje liquid lipsticks in hun assortiment. Ik was er benieuwd naar, in London had ik al de kleur Sell Out gekocht. Dat beviel mij wel en ging ik in Milaan voor een tweede kleur, namelijk Lady Balls. Twee kleuren die ik allebei prachtig vindt. Daarom vind ik ze zeker een review waard!

De verpakking heeft een unieke vorm, niet standaard vierkant of rond. Tevens heeft het een gouden dop wat helemaal bij het assortiment van Too Faced past. Het geeft wel een luxe feeling. Er zit 7 ml aan product in, wat ruim genoeg is. De applicatie is erg simpel, namelijk een schuin afgesneden kop, wat aanbrengen gemakkelijk maakt.

Boven: Sell Out en beneden: Lady Balls . Beide zijn ontzettend mooie kleuren. Ik kocht Sell out als eerst toen ik nog in Engeland was. Dus die had ik al een poosje gebruikt, daarna had ik in Milaan pas Lady Balls gekocht. Zelf vond ik hem erg fijn, droogt helemaal niet uit en je voelt het amper zitten. The liquid lipsticks van Too Faced bleef echt goed lang zitten. Op een woensdag had ik de kleur Sell Out opgedaan om te zien hoelang hij eigenlijk blijft zitten. Daarvoor had ik er niet zo opgelet. Nou had ik die dag echt van alles en nog wat gegeten en gedronken. Na 3 maaltijden(8:30-22:00), waarvan de laatste maaltijd uit 3 rondes bestond. Was de lipstick mooi van mijn lippen afgesleten. Wel, tussendoor gaf het afdrukken, zo zat mijn dopper eronder maar ook bij elke hap dat ik nam nam van mijn broodje. Ik heb hem die dag helemaal niet bijgewerkt.

Ik heb ze op verschillende locaties gekocht. In Europa kan je ze in verschillende landen kopen, in Nederland helaas niet. Wel weet ik dat ze te verkrijgen zijn in Spanje, Italiƫ, Engeland en Frankrijk. Ze kosten 21,50 per stuk.

x dana

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *