Disclaimer

Producten
Elk artikel die is aangeduid met het euro teken – € –  onderaan zijn samenwerkingen met bedrijven en daar valt onder:

  • Ontvangen ter review
  • Pers sample
  • Gesponserde post
  • Shop tegoed als review/shoplog/of een anders soort artikel

Producten die door mijzelf zijn betaald zijn niet aangeduid in het artikel. Tevens artikelen die worden gekocht met een tegoed van het bedrijf zelf uit een goodiebag wordt ook niet aangegeven met het euro teken. Wel wordt het in de tekst vermeld.
Beeldmateriaal en tekst
De foto’s en teksten op Universe of Dana zijn grotendeels zelf gemaakt en geschreven. Voor het gebruiken van de foto’s moet eerst toestemming worden gevraagd. Tenzij ik zelf toestemming ervoor hebt gegeven. Je kan hier contact opnemen met mij.
Foto’s en teksten die ik heb gebruikt van andere bronnen zijn aangegeven met een bron vermelding. Deze staan onder aan de foto of onder aan het artikel.
Artikelen op Universe of Dana wordt met grote zorg samengesteld. Het is mogelijk dat gepubliceerde artikelen onjuistheden bevatten. Aan de inhoud van Universe of Dana kunnen geen rechten worden ontleend.
Mocht er als nog vragen zijn of fouten zijn gespot, neem graag contact op via mail of stuur mij een prive bericht via 1 van mijn social media kanelen. Die kan je hier vinden.