ELF shoplog

elf shoplog 2013-1

Als het aan mij ligt is een grote ELF bestelling een jaarlijkse traditie aan het worden, vorig jaar ook rond dezelfde tijd een grote bestelling geplaatst. Zo ook deze keer, een deel van de box zie je niet, dat gedeelte is van mijn zusje. Dus in de shoplog zie je alleen spullen van mij. Deze keer zijn de producten wat specifieker uitgekozen, niet roekeloos aangeklikt dus!

elf shoplog 2013-2

Als eerste deze nagellak box, er waren ook nog andere, ik wou eerst een andere maar die is uitverkocht. Misschien de volgende keer. Dus ben ik voor deze gegaan met 14 verschillende kleuren die allemaal lichte kleuren zijn. De swatches komen er zeker!

elf shoplog 2013-3

5x een mineral lipstick, ik vond de swatches erg mooi online, als je producten besteld en het gaat om kleur moet je eigenlijk de swatches online zoeken want de kleur komt meestal niet overeen met het plaatje wat je ziet in de webshop.

elf shoplog 2013-4

Ik had eerst nog meer blushes aangeklikt, maar het bedrag werd wel erg hoog, dus ik heb een paar blushes weggedaan maar deze 3 pareltjes wel gehouden. Ik ben reuze benieuwd ernaar, want op foto’s van swatches zien ze er echt prachtig uit.

elf shoplog 2013-5

Een beetje vreemde vond ik de verpakkingen, ze zijn ongelijk. Daar stoorde ik me een beetje aan maar vooruit. Deze zijn de euro lipsticks, mijn moeder had 1 gekregen van mijn zusje en dat vond ik echt een mooie kleur, dus ik heb die ook besteld samen met 2 andere.

elf shoplog 2013-6

Ik zag 2 eyeliners bij iemand anders er heel erg leuk uit zien, eurootje per stuk. Ik mik er gelijk 3 in mijn virtuele mandje. Ben reuze benieuwd ernaar.

elf shoplog 2013-7

Als laatste deze 3 producten, ik kijk er naar en dacht, wat is dit, wat moet ik ermee, hoe gebruik ik het. Dat wekte mijn nieuwsgierigheid en heb ik ze in mijn mandje gegooid. Hier komt zeker een review van, ik heb geen idee wat ik moet verwachten dus ik laat me verrassen.

Ik dacht dat ik ook nog wat extra kussentjes voor mijn wimperkruller had besteld, kennelijk niet, daar baalde ik wel een beetje van maar ik vond nog een reserve. De hele bestelling bij elkaar was 86 euro samen met zusje, ik had natuurlijk het meest, ben ook een stuk ouder. Van alles komt een review/swatch/test en daar zet ik de prijzen ook eronder, dus stay tuned!

Heb jij weleens bij ELF besteld?

x dana

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *