Mijn geluksmomentjes #1

Ik ben begonnen met het bijhouden van geluksmomentjes, het zijn allemaal kleine dingen waar je toch blij van wordt maar niet altijd bewust van bent. Dus eens in de zoveel tijd een aantal geluksmomentjes op een rij!

♥ Goed gevulde to do lijstjes. Dat klinkt een beetje gek maar ik hou van structuur en variatie. Op mijn lijstjes staat er van alles die voor een week gedaan moeten worden. Dat varieert van kleine tot grote dingen. Vooral dat afstrepen is heerlijk.
♥ Een precies goede avocado, wanneer je hem open snijdt dat er ook een kleine pit in zit.
♥ De koffie momentjes met mijn mede stagiaires
♥ Een goede kop koffie op momenten wanneer je het echt nodig hebt zoals bij dat ijskoude weer.
♥ Mooi lucht dat ook mooie plaatjes oplevert.
♥ Als je dag een beetje inkakt en dan stelt mijn mede stagiaire voor om een stuk verse bananencake te gaan eten. gewoon omdat het kan.

Het zijn echt kleine dingen, maar toch maakt het een verschil in je dag. Voor een vak van school hield ik dus een good day journal bij waar je elke dag een aantal dingen opschrijft waar je veel energie van krijgt. Nou gebeuren er niet elke dag grote dingen, maar de kleine dingen does matter. Dus ik heb dat voortgezet in een notitieboekje.

Waar krijg jij energie van?

x dana

3 comments

  1. Wat leuk om al je geluksmomentjes op te sommen! Van een goede avocado word ik zelf ook blij, alleen is het vaak het omgekeerde als ik hem open snij.
    Liefs,
    Yara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *