Mijn zomervakantie plannen.

zomervakantie 2016 - 1Sinds dinsdag middag na mijn laatste tentamen heb ik dan eindelijk zomervakantie. Ik moet alleen volgende week even langs school om iets af te handelen. Nu ben ik dan eindelijk 2 maanden af van school! Uiteraard ga ik niet de hele vakantie stil zitten en probeer ik een balans te vinden tussen alles.

Het springkussenfestival staat als eerst op de planning, daar ga ik morgen naar toe. Ik had kaartjes gewonnen via de app I’m in. Ik ga denk ik de hele vakantie door gratis kaartjes winnen en dan alles een beetje afstruinen.

Daarnaast moet ik een aantal dagen werken, niet heel veel maar ik sta ook nog in mijn ouders hun restaurant. Dus hopelijk verdien ik nog een aardig zakcentje bij. Daarnaast wil ik nog heel dingen verkopen via diverse platforms van mijn kamer.

Ik ga ook nog eens naar Parijs, helaas voor een dagje. We hadden tickets kunnen boeken met de Thalys actie. Dus ik ga met mijn vriend, ouders en zusjes naar daar. In alle vroegte moeten we op. Wel kijk ik er echt naar uit want ik ben daar nog nooit eerder geweest.

zomervakantie 2016 - 2

Eigenlijk spendeer ik van mijn vakantie maar iets langer dan een maand in Nederland. Ik ga ook nog naar Hong Kong en eventueel nog naar Maleisie. Iets waar ik zeker weten naar uit kijken, heerlijk weer shoppen, zonnen, feesten en eten. Hopelijk gaat Maleisie door, ben ik ook weer ergens geweest waar ik nog nooit ben geweest.

Verder ga ik nog veel met vriendinnen afspreken en mijn vriend zien voordat ik op vakantie ga. Zo heb ik al gepland om met een vriendinnetje naar Aken te gaan om te shoppen. Daarnaast ga ik mijn nicht en haar vriend bezoeken in Katwijk. Nog een leuke event is naar Apenheul, ik heb gratis kaartjes gekregen van mijn nicht. Dus ik ga naar daar met mijn vriend.

Natuurlijk vergeet ik mijn blog niet, dus ik ga volop bloggen en werken backstage. Hopelijk kan ik vele leuke dingen schrijven en vooruit werken voor mijn vakantie. Uiteraard schrijf ik ook wat artikelen als ik in Hong Kong ben maar niet voor alle dagen waarop iets online komt.

Als laatst ga ik lekker uitrusten en sporten, want die beachbody is er nog lang niet… Al heb ik nog een maandje de tijd om wat vetjes weg te werken.

Dit waren mijn vakantie plannen, natuurlijk veranderen hier en daar wel wat plannen. Wel heb ik er zin in! In deze vakantie laat ik mijn tattoo niet afmaken, want anders heelt het niet op tijd voordat ik op vakantie ga.

Wat wordt jouw hoogtepunt deze vakantie?

x dana

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *