Opgemaakt #13 – januari & februari 2018

De eerste twee maanden van 2018 vlogen ineens voorbij. Dat realiseer ik mij elke keer als het weer tijd is om een opgemaakt artikel te schrijven. Het verbaasd mij ook elke keer weer hoeveel producten er wel niet door heen gaan in 2 maanden tijd en dat het ook echt satisfying gevoel geeft.

Er ging ontzettend veel douche producten er door heen. De douchegel van Hollister kreeg ik bij een luchtje, vond hem prima maar niet bijzonder. De Rituals soap was ook prima maar maakte mijn huid echt heel zacht. Ik gebruikte 2 Lush douchegels, snow fairy blijft echt mijn grote favoriet. The Body Shop kan je niet missen in mijn opgemaakte artikelen, wederom ook een fijn product. Als laatste zijde glans shampoo van Guhl, ik vond hem niet zo heel bijzonder.

Ik maakte een olie reiniger op van DHC, eigenlijk vond ik hem te vettig. Aan de ene kant deed ie wel veel goeie dingen voor mijn huid. Een pakje make-up doekjes gingen er door heen, eigenlijk gebruik ik deze alleen voor korte trips naar het buitenland. Ik vind deze echt het fijnst en koop deze dan ook elke keer opnieuw. Ik maakte een toner op van Skin79, hiermee deed ik echt lang maar het was dan ook een grote fles. Mask of magnaminty van Lush was erg fijn, wellicht dat ik hem opnieuw koop. Als laatste de Elizabeth Arden, visible difference creme, deze vind ik fijn als nachtcrème en heb er dan ook meerdere van versleten.

Ik maak niet zo heel vaak luchtjes op, maar deze lag standaard in mijn tas dus ging er dan ook vrij snel door heen. De setting spray van Make-up Revolution vond ik niet heel erg bijzonder maar ik vond hem wel ontzettend stinken. Een groene concealer ging op, hier deed ik erg lang mee en deed prima zijn werk. Een foundation van NYC ging op, ik vond hem echt fijn dat ie zo snel opging. De EOS lipbalm wordt elke dag meerdere keren gebruikt dus hij ging dan ook in een rap tempo op. Als laatste nog een tester van het luchtje Marc Jacobs Decadence, deze heb ik al in full size.

Uiteraard konden deze 2 producten niet missen, mijn favoriete deodorant en heel veel wattenschijfjes! Ik heb zo’n idee dat bij elke opgemaakt artikel de hoeveelheid steeds meer wordt.

Dit was weer het opgemaakt artikel voor deze keer! Voor mijn gevoel leek het veel meer, achteraf viel het best mee. Ik geloof dat er weer een hoop aan zit te komen aangezien er ook van veel nog wat restjes stonden. Die komende tijd wel opgaan. Ik moet zeggen, het minimaliseren gaat wel op een goeie tempo door zo.

Wat heb jij voor het laatst opgemaakt?

x dana

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *