The North Face duffel bag small

Zoals je kon lezen/zien was ik best vaak op reis dit jaar. Daarbij gebruikte ik de duffel bag van The North Face om mijn spullen in te vervoeren. Ik kan je zeggen dat dit een zeer goeie kerstcadeau was!


Ik heb het nieuwste model, deze is nu 50 liter. De duffel bag voelt echt stevig aan en kan zeker weten tegen een buitje. Tevens is hij ook makkelijk schoon te maken. De ritsen zijn ook erg stevig. Binnen zit er nog een vak voor spullen, heel vaak stop ik daar mijn kabels in samen met een powerbank en ehbo doosje.

Zowel aan de bovenkant als onderkant zaten er hendels. Zo kon je hem makkelijker uit de bagagerekken halen in het vliegtuig. Aan de bovenkant zat er ook nog een ruime ritsvak.

De nieuwe versie van de duffel bag, heeft 2 grepen. Deze kan je zowel als een hand- en rugzak dragen. Aan de zijkanten heb je ook hendels om het makkelijk op te pakken.

The North Face duffel bag maat S, heeft een afmeting van 32,5 cm x 53 cm x 32,5 cm. Deze is geschikt als handbagage op allerlei low cost vluchten. Op deze foto was ik onderweg naar Mallorca. Zelf ben ik ongeveer 1,62 zo, dus hier heb je een goed beeld hoe groot die is.

Inmiddels heb ik een standaard trolley vervangen voor The North Face duffel bag in maatje small. Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat die gemakkelijk 15-18 kilo kan dragen. Het is wel zwaar voor je rug, maar zoveel past er dus in. Ik ben erg blij dat ik hem als cadeau heb gekregen voor kerst.

Ik heb mijnes van de outdoor winkel Soellaart in Haarlem, daar zijn ze goedkoper dan de officiele winkel. Momenteel is ie rond de 100 euro, soms zijn er diverse kleuren in de aanbieding waardoor die rond de 80 euro zijn. De kleuren wisselen erg snel. Mijn grijze was er al heel snel niet meer. De gele van mijn vriendinnetje(die hem kocht op mijn aanraden) is een standaard kleur.

x dana

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *