Back on the blog

Na een lange radiostilte van 4 maanden ben ik weer terug! Ondertussen had ik zeker niet stil gezeten, alles behalve zelfs. Zo was ik een aantal keren in het buitenland en was ik ook veel aan het werk. Lees verder wat ik allemaal deed!

School

Ik was allerlei vakken aan het afronden boven op scriptie schrijven en daarnaast was ik ook nog 4 dagen in de week op kantoor bij mijn (afstudeer)stage plek. Tevens stond aan het einde van het schooljaar ook nog 2 hertentamens te wachten. Uiteindelijk heb ik 1 van de 2 gehaald en daar was ik erg blij om omdat het een tentamen van het 2e jaar was. Nu resteren nog 2 hertentamens, hopelijk kan ik die nog voor december maken zodat ik officieel ben afgestudeerd. Daarnaast heb ik mij aangemeld voor een natuurkunde cursus die begint aanstaande donderdag.

Werk

In die paar maanden was ik ook ook volop aan het werk voor Trajan. Elk weekend was ik dan ook weg boven op alles. Aan de ene kant ook wel fijn aangezien het alleen maar buiten werken is. Voor de rest van de week zit ik binnen en dat verveeld wel na een lange poos. In de zomervakantie waren er geen shifts, dus ik heb het rustig aan gedaan. Nu het nieuwe seizoen begint zijn mijn dagen volop ingepland. Mede door werk kwam ik ook niet toe aan mijn blog.

Social life

Verder was ik nog een paar keer weggeweest. Zo was ik naar Bilbao,Antwerpen en Praag op vakantie en naar Toulouse voor stage. Hier en daar had ik nog afgesproken met vriendinnen maar dat was ook echt minimaal. Uiteindelijk was ik zo moe van die paar maanden dat ik elke dag heel vroeg ging slapen en alles op automatisch piloot deed. Zelfs het hardlopen ging eventjes niet, maar na een maand weer opgepakt. Momenteel gaat dat heel lekker en ben ik volop aan het trainen voor 23 september.

Nu ben ik eigenlijk helemaal er boven op gekomen van die paar maanden. Wel ben ik nog steeds scriptie aan het schrijven en hopelijk ben ik dan in november klaar. Daarnaast ben ik weer gaan tennissen, ik sta zo’n 2-3 keer op de baan en ik vind het heerlijk. Nu heb ik weer wat tijd om te bloggen. Mijn vaste schema ma-di-do-vr voor mijn blog hou ik nog steeds aan.

Hoe is het met jou?

x dana

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *