Mijn geluksmomentjes #2

Tussen de vorige geluksmomentjes en deze zit alweer een maand. Zo zie je maar weer hoe snel de tijd vliegt. In die afgelopen maand zijn er uiteraard weer veel dingen gebeurd die ik erg fijn vond. Lees verder!


♥ Even mijn (hele)familie weer zien, tegenwoordig heeft iedereen het druk en is er niet meer zoveel tijd als vroeger. Dus bijna iedereen weer zien was erg fijn.
♥ Met vriendinnen afspreken, nu ik full time op kantoor zit zie ik ze weinig. Daarnaast werken de meeste ook in het weekend en ik dan ook, dan blijven er weinig opties over.
♥ Mijn lang gewilde Zara jas kunnen scoren, hij is overal uitverkocht online en in de winkels. Gelukkig was er dan nog 1 over in Amsterdam Nieuwendijk en kon ik hem mee naar huis nemen.
♥ De zon en aangename temperaturen, wat geeft dat een goed gevoel!
♥ Als je op een dag veel dingen afkrijgt en je lekker veel kan afvinken van je to do lijstje.
♥ Zonder moeite wakker worden.
♥ Mijn scriptie voorstel was vrij snel goedgekeurd zonder al te veel grote aanpassingen.

De vorige keer schreef ik dat dit eigenlijk een school opdracht was, inmiddels is dat al klaar maar ik hou dit soort momentjes nog steeds bij. Het geeft toch een besef dat ik dankbaar ben dat ik deze geluksmomentjes mag mee maken.

Wat was jouw laatste geluksmomentje?

x dana

4 comments

  1. Wat een fijne geluksmomentjes! Wat heerlijk dat je scriptie voorstel snel is goedgekeurd, dat scheelt weer een hoop stress. Mijn geluksmomentje was dat ik voor de tweede keer deze week ben gaan hardlopen. Ik ben het tegenovergestelde van sportief en heb er nog steeds een hekel aan maar ben toch trots dat ik het heb gedaan! 😀

    1. Topper! Ik ging die week ook voor de tweede keer hardlopen in mijn leven. Wel speel ik andere sporten maar echt hardlopen nog nooit gedaan 🙂

  2. wat een positieve momentjes! ik vind het heerlijk dat het langer licht blijft en dat je in het weekend ook als je werkt tijd maakt voor je vrienden/familie en vriend

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *